''Fotoğraf Arkadaşım'' Sergisi Yoğun İlgi Gördü

''Fotoğraf Arkadaşım'' Sergisi Yoğun İlgi Gördü

“Fotoğraf Arkadaşım” projesiyle bir araya gelen İzmir’deki engelliler, çektikleri fotoğrafları İnciraltı’nda sergiledi.

Her yaştan engelli birey, yaşamını objektiflere aktararak ortaya renkli görüntüler çıkardı. Engel tanımayan bireylerin keyifle gerçekleştirdiği proje, İnciraltı Engelliler Merkezi’nde görücüye çıktı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Garanti Bankası Fotoğrafçılık Kulübü işbirliğiyle düzenlenen, “Fotoğraf Arkadaşım” resim sergisi, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında açıldı.

“Arkadaşım olur musun?” projesiyle ilk adımlarını atan, “Fotoğraf Arkadaşım” ailesi, 28 kişinin katılımıyla yola çıktı. Katılımcılara keyifli vakit geçirmelerinin dışında, gözlem yapma yeteneği ve sorumluluk bilinci aşılamayı hedefleyen proje 3 ay sürdü. Katılımcılar ve aileleri, son derece memnun kaldıkları projenin gelecek senelerde de sürdürülmesini istedi.

Projeye destek vererek engellilere fotoğraf çekmeyi öğreten Garanti Bankası Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri, "Bu projeyle birlikte başarmayı hedefledik ve bu sayede aramızda bir bağ oluştu. Arkadaşlığımızın sadece projeyle sınırlı kalmasını istemiyoruz" diye konuştular.   

s950921 s888738 s885440

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.