Fotoğraf Tutkunları Araf'ta buluştu

Fotoğraf Tutkunları Araf'ta buluştu

Deneyimli gazeteci ve fotoğraf sanatçısı Serdar Ağır'ın dördüncü kişisel fotoğraf sergisi “Araf”, sanatseverlerle buluştu. Açılışa çok sayıda gazeteci ve fotoğraf tutkunu katıldı.

Zamanın insan üzerindeki  izlerini anlatan ve Serdar Ağır'ın 34 yıllık gazetecilik geçmişinden süzülen fotoğraflar Bornova A’rafta Kafe'de sanatseverlerle buluştu. Türkiye'nin farklı noktalarında “a’rafta” kalmış insan portreleri, mekanlar ve anlarda oluşan sergi fotoğraf severlerden tam not aldı. 1982'den bu yana gözlemlerini, yaşanmışlıkları fotoğraf karesine sığdırmaya çalıştığını ifade eden Ağır, “Yaşamak, hergün bizi biraz daha çevreleyen umutsuzlukların ortasında varolma savaşıdır. Fotoğraf ise benim varolma sebeplerimin en başında geliyor” dedi. Sergide, fotoğraf tutkunları ve gazeteci dostları Ağır’ı yanlız bırakmadı. 

Serdar Ağır kimdir?
1966 doğumlu Serdar Ağır, 1983 yılında mesleğe ilk adımını İzmir Ticaret gazetesinde attı. 1988 yılında Cumhuriyet gazetesine geçen Ağır, montaj, pikaj, karanlık oda, foto muhabirliği, yazıişlerinde sayfa sekreterliği, gece yazıişleri sorumluluğu ve görsel yönetmenlik görevlerinde bulundu. Ardından Ege’de Sekizincigün, Yenigün, Milliyet, Ege Telgraf gazetelerinde Görsel Yönetmen ve Yazı İşleri Müdürü olarak çalıştı. Ağır, bölgede yayın yapan birçok gazeteye kuruluş aşamalarında destek vermiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.