Fransa Girişimcilik Eko Sistemi, EGİAD ile buluşuyor

Fransa Girişimcilik Eko Sistemi, EGİAD ile buluşuyor

Fransa İstanbul Başkonsolosu olarak görev yapan Olivier Gauvin, beraberindeki heyet ile EGİAD Ege Genç İş İnsanları Derneğini ziyaret etti.

EGİAD Ege Genç İş İnsanları Derneği, 2018-2020 yılları arasında Avrupa ve Dışişleri Bakanlığı sözcü yardımcılığında bulunan, Eylül 2020’den bu yana ise Fransa İstanbul Başkonsolosu olarak görev yapan Olivier Gauvin, beraberindeki heyeti ağırladı.

EGİAD Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer’in başkanlığında gerçekleşen ziyarete aynı zamanda Başkan Vekili Cem Demirci, Yönetim Kurulu Üyeleri Eyyüpcan Nadas, Genel Sekreter Prof. Dr. Fatih Dalkılıç, Uluslararası İlişkiler Komisyonu Başkanı Elif Kaya, EGİAD Üyesi Yusufcan Özdoğan katılım gösterdi.

a284ff61-8150-8675-d236-4a3db3b6cf1c.jpg

Gauvin’e, Fransa İzmir Fahri Konsolosu ve Fahri Konsoloslar Birliği Üyeleri Derneği Başkanı Zeliha Toprak ve Fransız Kültür Merkezi Müdürü Jose Queiros da eşlik etti. Sürdürülebilir sanayi ve girişimcilik başlıklarında gerçekleşen toplantıda, ortak bir organizasyonla iki ülke start up’larının ve yatırımcılarının biraraya getirilerek iki ülke girişimcilik eko sisteminin daha çok geliştirilebileceği konuşuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.