Fransız Kültür'de Piyano Resitali

Fransız Kültür'de Piyano Resitali

Fransız piyanist 14 Kasım’da İzmir’de

İzmir Fransız Kültür Merkezi Tristan Pfaff’ın piyano resitaline ev sahipliği yapacak. Türkiye’de 6 şehirde yapacağı turne kapsamında İzmir’e gelen sanatçı 14 Kasım Pazartesi günü saat 19.00’da Fransız Kültür Merkezi salonunda sahne alacak.
 
Tristan Pfaff 2010 yılında bir Fransız ulusal televizyon kanalında katıldığı programın ardından Avrupa’da tanındı ve büyük bir üne kavuştu. Bir çok prestijli festivale davet edilen sanatçı Fransa Ulusal Orkestrası, BBC Senfoni Orkestrası, Avrupa Filarmoni Orkestrası gibi önemli orkestralarla konserler verdi. 2010 yılında canlı kaydedilen ilk albümü “Auvers-sur-Oise” ’ın ardından, 2011’de Listz yılı kapsamında ve 2013 yılında Schubert’e ithaf ettiği “Aparté” imzalı iki albüm daha çıkaran Pfaff, 2015’te ise “Piano Encores” adlı albümü ile verdiği konserlerle büyük bir dinleyici kitlesine ulaştı.
 
Long Thibaud ve Adami klasik genç keşif ödülleri başta olmak üzere bir çok ödülü bulunan sanatçı uluslararası Génération Spedidam yetenek programında da yer almaktadır. 
 
Debussy, Schubert, Liszt, Satie gibi bestecilerin eserlerinin yer alacağı konserin biletleri Fransız Kültür Merkezi’nden temin edilebilir 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.