Fresh’n Soft Antibacterial, mikroplara karşı savunma kalkanınız oluyor

Fresh’n Soft Antibacterial, mikroplara karşı savunma kalkanınız oluyor

Kış olunca çevremizde mutlaka hapşıran, öksüren ya da burnunu çeken birilerine rastlamak mümkün.

Mevsim kış, havalarda soğuk olunca mikroplardan kaçmak neredeyse imkansız hale geliyor. Özellikle kapalı alanlarda geçirdiğimiz süre arttıkça mikroplarla geçirdiğimiz süre de aynı oranda artıyor. Fresh’n Soft’un, Biyosidal ruhsatına sahip Antibacterial Islak Mendili, bakterileri %99,9 oranında etkisiz hale getirerek güçlü bir savunma kalkanı yaratıyor.  Böylece grip, soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı önlem almak da mümkün hale geliyor.

İnsan ve çevre sağlığı koruma altında…

Bir ürünün biyosidal olarak piyasaya sunulabilmesi için öncelikle Sağlık Bakanlığı, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu, Çevre Sağlığı Daire Başkanlığı’nca çeşitli açılardan incelenmiş ve uygun bulunmuş olması gerekiyor. Bu anlamda Biyosidal ruhsatına sahip Fresh’n Soft ürünleri, gerekli tüm laboratuvar testlerinden geçerek hem insan hem de çevre sağlığı için önemli bir adım atıyor. Antibacterial Islak Mendil’i ile ihtiyaç duyduğunuz hijyeni ve kolaylığı bir pakete sığdırıyor.

Fresh’n Soft ile her yerde hijyen!

Fresh’n Soft Antibacterial Islak Cep Mendili, ihtiyaç duyduğunuz anlarda hızlı ve pratik bir temizlik sağlıyor. Antibacterial Islak Cep Mendilleri, alkol ve boya maddesi içermediği gibi, dermatolojik testlerle onaylanmış yapısıyla da cildin pH dengesiyle uyum gösteriyor. Siz de Antibacterial Islak Cep Mendili’yle sonbahar aylarında kendinizi ve sevdiklerinizi mikroplardan koruyabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.