Fresh’n Soft Bebek Temizleme Pamuğu

Fresh’n Soft Bebek Temizleme Pamuğu

Yeni doğan bebeklerin vücut bakımı ve temizliği, genel sağlıkları için oldukça önemlidir.

Özenli bir bakım yapılması, onların hastalıklardan korunmasına yardımcı olur. Anne titizliği ile üretimlerini gerçekleştiren Fresh’n Soft, Bebek Temizleme Pamuğunu bebek bakımı için özel olarak geliştirildi. 

Bebeklerin hassas cildine özel kullanım…

Bebeklerin hassas cildi, anne karnındayken korunmaya başlar. Protein, vitamin ve minarallerce zengin verniks, doğum sonrası süreçte de koruyucu etkisini sürdürür. Miniklerinizin cilt temizliği için yapılması gereken, verniksin doğal yapısını koruyarak doğal pamuk ile temizlemektir. Bebek Temizleme Pamuğu, çocukları için en iyisini düşünen anneler için özel olarak üretildi. Parfüm ve boya maddesi içermeyen yapısı ile bebeğinizin hassas cildine zarar vermeden temizler.

Emici dokusu ve uygun ebatlarıyla, annelere hijyenik çözümler sunar

Fresh’n Soft Bebek Temizleme Pamuğu, emici ve ipeksi dokusu ile annelere hijyenik çözümler sunar. Fresh’n Soft Bebek Temizleme Pamuğu’nu, kaynatılıp ılıtılmış su ile ıslattıktan sonra, bebeğinizin narin cildini temizlemeyebilirsiniz. Miniğiniz tüm vücudu için gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bu ürün sayesinde, her an, her yerde hijyen elinizin altında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.