Fresh’n Soft geceden ödülle döndü!

Fresh’n Soft geceden ödülle döndü!

Türkiye’nin ilk ıslak mendil markası olan ve imza attığı ilklerle sektöre öncülük eden Fresh’n Soft,

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamülleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) tarafından gerçekleştirilen törende aldığı ödül ile başarılarına bir yenisini daha ekledi.Kurulduğu günden bu yana sektörde ihracat yapan Türk firmalarının yanında yer alan ve uluslararası arenada güçlü bağlantılar kurmasını sağlayan İKMİB, 2016 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde görkemli bir geceye ev sahipliği yaptı. İKMİB Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akyüz'ün ev sahipliğinde düzenlenen törene; TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, İTO Meclis Başkanı Şekip Avdagiç, İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle, İSTOÇ Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kemalbay, Kauçuk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nurhan Kaya, TKSD Yönetim Kurulu Başkanı Timur Erk, İMMİB Genel Sekreteri Armağan Vurdu, İKMİB Yönetim Kurulu Üyeleri, AKMİB Yönetim Kurulu Üyeleri ve sektör firmaları katıldı.

“Islak Temizleme Mendilleri İhracatı Kategorisi”nde ödül Fresh’n Soft’un…

Türkiye’nin en büyük firmalarının ödülle buluştuğu gecede, 23 kategoride 115 ödül sahiplerini bulurken Fresh’n Soft, “Islak Temizleme Mendilleri İhracatı” kategorisinde ödülle buluşan 4. marka oldu.

Fresh’n Soft Yönetim Kurulu Başkanı Sezin Zavaro, aldıkları ödülle ilgili şunları söyledi. “Kimyanın farklı alt sektörlerindeki 7 bin ihracatçı firmayı temsil eden ve bizler için ortak bir platform yaratan İKMİB tarafından ödülle taçlandırılmak gurur verici. Biliyorsunuz ki ihracatçılar olarak zor bir süreci atlatarak, 2017’ye rekor rakamlarla girdik. Yaşadığımız bu ihracat atakları hem Fresh’n Soft hem de ülkemiz adına önemli ekonomik fırsatlar yarattı. Bu başarıların yanında İKMİB gibi sektörün en prestijli kurumundan ödül almak bizi başarı hedeflerimiz anlamında daha da perçinledi. Her zaman olduğu gibi daha iyisi için çalışmaya ve ihracat payımızı yükseltmeye devam edeceğiz.”Türkiye’nin ilk ıslak mendil üreticisi ünvanını elinde tutan Fresh’n Soft,  yaptığı ARGE çalışmaları, gelişmiş üretim ortamları ve geniş ürün yelpazesiyle rakiplerinden ayrılırken aldığı ödülle de ihracattaki başarısını ortaya koydu.

unnamed-(4)-093.jpgunnamed-(5)-077.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.