Fresh’n Soft ile hijyen artık rengarenk ambalajlarda

Fresh’n Soft ile hijyen artık rengarenk ambalajlarda

Fresh’n Soft tam bu noktadan yola çıkıyor ve çocukların sınırsız renkteki dünyalarına özel bir ürünle geliyor.

Mendix Islak Cep Mendilleri ambalajlarındaki sevimli kahramanlar ile çocukları eğlendirirken özel formülü sayesinde cilde bakterilerin yerleşmesini engelliyor. Çocukların hayal dünyalarına hitap eden Mendix Islak Cep Mendilleri su ve sabun bulmanın mümkün olmadığı anlarda mikroplara karşı koruyucu özelliğiyle güvenilir bir kullanıma imkan veriyor.  

Miniklere özel formül
 

Mendix Islak Cep Mendilleri; yumuşak, kalın ve esnek dokusu sayesinde konforlu bir kullanım sunarken, dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilip onaylanmıştır. Özel formülasyonu sayesinde de çocukların cildini güvenle temizliyor. Çocukların hassas ciltlerine uygun pH değeriyle, cildin doğal nem dengesini koruyan Mendix Islak Cep Mendilleri, alkol içermeyen formülü ile anne babaların da güvenini kazanıyor.
 

Cep boyutunun yanında büyük ambalajı da evde avantaj sağlıyor
 

15’li paketiyle çocukların her an yanlarında kolayca taşıyabilecekleri Mendix Islak Cep Mendilleri, 64’lü ve 90’lı paketleriyle de evinizdeki kişisel temizliği eğlenceli bir aktiviteye dönüştürüyor. Mendix Otobüste, Mendix Okulda ve Mendix Ofiste temalı tasarımlarında yer alan sevimli kahramanlarıyla parkta, okulda, ihtiyaç duyulan her yerde çocukların en hijyenik arkadaşları olacak.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.