Fresh’n Soft Islak Tuvalet Kağıdı ile tuvalet eğitimi daha kolay

Fresh’n Soft Islak Tuvalet Kağıdı ile tuvalet eğitimi daha kolay

Çocuklar içlerindeki merak duygusuyla yeni şeyler öğrenmek ister, keşfedilmedik alan bırakmazlar.

Ancak söz konusu tuvalet eğitim olduğunda ise keşfetme duygusu yerini zorlu bir döneme bırakır. Üstelik her anne bilir ki, tuvalet eğitiminde hijyen bilincinin oluşması da oldukça önemlidir. Annelerle aynı hassasiyeti paylaşan Fresh’n Soft, Islak Tuvalet Kağıdı ile çocuklara sağlıklı bir temizlik alışkanlığı kazandırıyor. Fayansa yapışan tasarımıyla, kullanım kolaylığı sağlarken, ihtiyaç duyulan her yerde mekan farkı gözetmeksizin pratik şekilde kusursuz hijyen sunuyor.
 

Annelerin ilk tercihi…
 

Çocuk gelişiminde tuvalet eğitiminin önemi büyüktür. Sahip olduğu önemin yanı sıra eğitim dönemi anne ve çocukları için zorlu bir sürece dönüşebilir. Çoğu çocuk bu dönemde öğrenmeyi reddederek bu süreci uzatabiliyor. Çocukların tuvalette daha kısa ve eğlenceli zaman geçirmesini sağlayan Fresh’n Soft, Islak Tuvalet Kağıt’larıyla tuvalet eğitimini sorun olmaktan çıkarıyor.


Fresh’n Soft Islak Tuvalet Kağıdı’nın özel içeriği çocukların sağlığını korurken, yumuşak dokusu ve renkli ambalajı ile de annelerin ilk tercihi haline geliyor. Arka yüzündeki ince yapışkan tabaka çıkarılarak fayansa yapışabilen Fresh’n Soft Islak Tuvalet Kağıdı, biyo çözünür liflerden üretilen özel ebadı sayesinde klozete atılabiliyor. Papatya özlü içeriyle cildi rahatlatan ıslak tuvalet kağıdı, kolay ve güvenli bir temizlik sağlıyor.


Türkiye’nin ilk ıslak mendil markasından gelen bu yenilikle en zor süreçlerden biri olan tuvalet eğitimi eğlenceli bir aktiviteye dönüşürken, çocukların sağlığını düşünen annelerin içleri rahat ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.