Fresh’n Soft Makyaj Temizleme Mendilleri...

Fresh’n Soft Makyaj Temizleme Mendilleri...

Siz güzelliği nasıl tanımlarsınız? Salt bir estetik değer ya da mükemmel bir denge ve matematiksel bir oran

Güzellik olgusunu çeşitli şekillerde tanımlayabilirsiniz ancak asıl önemli olan güzelliği nasıl tanımladığınız değil nasıl tamamladığınızdır. Makyaj güzellik için olmazsa olmaz bir ritüelken makyajı temizlemek de güzelliğin son adımı olarak bir o kadar önemli ve tamamlayıcıdır. Fresh’n Soft, cilt tipinize uygun ürünleriyle, makyajınızın pratik ve kusursuz bir şekilde temizlenmesini sağlayan bir ürünle geliyor. Makyaj temizleme mendilleriyle güzelliğiniz tamamlayıcısı olmaya hazırlanıyor.

Hassas ciltlere özel jojoba yağı ve aloe vera özlü formül!

Birçok kadın makyaj temizleme ürünlerini seçerken ince eleyip sık dokuyor. Temizliğin yanında cildi beslemesi ve kurutmaması oldukça önemli. Kuru ve hassas ciltlere özel olarak geliştirilen makyaj temizleme mendili, içeriğinde bulunan jojoba yağı ve aloe vera özü sayesinde cilt kuruluğunu ve hassasiyetini ortadan kaldırıyor. Cildi besleyen ve nemlendiren Fresh’n Soft makyaj temizleme mendilleri, vitaminlerle zenginleştirilmiş formülü sayesinde kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor.

Papatya ve zeytinyağının mucizevi etkisini cildinizde hissedin…

Normal ve karma ciltler için geliştirilen mendiller temizlerken cilde taze, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. İçeriğindeki papatya özü ile cildi rahatlatırken, zeytinyağı özü ile doğal nem dengesini düzenleyerek cildin esnekliğini korumasını sağlıyor. Vitaminlerle zenginleştirilmiş formülü kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.