Fuar İzmir’de renkli defileler göz doldurdu!

Fuar İzmir’de renkli defileler göz doldurdu!

IF Wedding Fashion İzmir – 14. Gelinlik, Damatlık, Abiye Giyim Fuarı ve Leather & More – 3. Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı’nda “defile” rüzgarı esti.

İzmir’in yüz akı fuarlarından IF Wedding Fashion İzmir – 14. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, son hızıyla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından 24 Ocak Cuma gününe kadar on binleri ağırlayacak olan Fuar kapsamında gerçekleşen etkinlikler de göz dolduruyor. İş görüşmelerinin yanında şaşalı stantları, özel tasarımları ve 2020 – 2021 modasına yön verecek gelinlik, damatlık ve abiyeleriyle öne çıkan IF Wedding Fashion İzmir, görsel şölen yaşattı. Deri sektörü üçüncü kez bir araya getiren, her yıl güçlenerek büyüyen Leather & More Fuarı kapsamında gerçekleşen solo ve karma defileler de sektörden büyük ilgi gördü. Fuarların ilk iki gününde 7’si firma, 3’ü karma ve 2’si yarışma olmak üzere toplam 12 defile gerçekleşti. 

Açılışla heyecan başladı

IF Wedding Fashion İzmir Fuarı’nın görsel şöleni, açılışın ardından World Of Fashion Karma Defilesi ile başladı. Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer, Sema Şimşek, Günay Museyeva, Tuğba Melis Türk, Deniz Pulaş, Itır Esen, Elif Ece Uzun gibi ünlü mankenlerle IF Wedding Fashion İzmir podyumu renklendi. Bir başka defilede ise Ümit Collection firması, özel abiye tasarımlarını sundu. Simge Tertemiz, Buse İskenderoğlu, Özgü Öcal gibi mankenler fuarın beyaz podyumunda yürüdü. Fuarın ilk günü defileler İnvito firmasının tasarımlarıyla devam etti. İlk günün kapanışını tasarımcı Murat Acar yaptı. “Peri Masalı” temalı 30 parçalık özel koleksiyon, sahne şovlarıyla birlikte izleyenleri büyüledi.

01_if_wedding_fashion_izmir_defile.jpg

Dünyayı sallayan podyum

IF Wedding Fashion İzmir, ikinci gününde dünya yıldızlarını ağırladı. Sosyal mecralarda milyonları aşan dinlenmelere ulaşan Eva Simons ve Dharia, katılımcı Hot Comtact firmasının defilesinde podyuma çıktı. 35 parçalık özel koleksiyonuyla sektör profesyonellerinin ilgisini çeken defilede Eva Simons ve Dharia, sevilen şarkılarını seslendirdi. Özge Ulusoy, Itır Esen, Tuğba Melis Türk’ün de birbirinden özel tasarımlarla sahneye çıktığı defile izleyenlerden tam not aldı. İzmir’in enerjisine bayıldığını ifade eden Eva Simons, “İlk defa bir defilede sahne aldım. Benim için çok özel bir deneyim oldu. Mükemmel bir atmosfer oldu” dedi. Dharia ise “Defilede bana özel dikilen kostümü çok beğendim, mükemmel bir atmosferdi. Çok mutluyum” diye konuştu. Seren Moda firmasının yurt dışından getirilen özel taşlarla hazırladığı gelinliklerin yer aldığı defile ve hemen ardından gerçekleşen In Couture firmasının defilesiyle izleyenler gözlerini podyumdan alamadı.

Deri podyumla buluştu    

Leather & More Fuarı’nda da defilelerle heyecan tavan yaptı.  C Hol defile alanında ilk günü gerçekleşen, deri ve deri mamullerinin sergilendiği ve 11 deri firmasının katıldığı karma defile izleyenlere sunuldu. Aynı gün deri sektörünün öncü isimlerinden Fergucci firması, “Fergucci Fashion Show” adıyla yeni tasarımlarını sergiledi. Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer, Günay Musayeva ve Itır Esen de podyumdaydı. Firma sahibi Güven Yılmaz, “Deri moda sektörüne canlılık katmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu defilede son moda ürünlerimizi izleyicilerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.