Fuar Standında 7D Transformers Dönemi 

Fuar Standında 7D Transformers Dönemi 

Script Fuarcılık, bugüne kadar sadece Amerika'da uygulanmış olan ve iç içe geçen robot teknolojisi ile görünümü değişebilen stant yaptı.

Firmalar arası rekabette sıradanlığı bozan şirketin CEO'su Serdar Maraşlı yaptığı açıklamada, "Türkiye fuarcılık alanında stratejik bir bölgede yer alıyor. Bu sebeple fuarlarımıza en az yerli yatırımcı kadar yabancı menşeli markalar da iştirak ediyor. Ancak ne yazık ki, günden güne artış gösteren pastanın aslan payı yine ülke dışına kaptırılıyor. Çünkü, yatırımcı fuara iştirak ederken yaratıcılığı ön planda tutan tasarım firmaları ile çalışmayı arzuluyor. Tabi tek başına yaratıcılık yeterli değil; yanı sıra teknolojik olanakların sağlanması da önem arz ediyor. İşte biz bunu yaptık ve uluslararası zincirde yeni yeni var olan dizayn sistemini Türkiye'ye getirdik.

7D Transformers Dönemi ile klasik stant anlayışı tarihe karışacak. Daha net bir ifade ile tek bir dekor, iç içe geçebilen robot teknolojisi kullanılarak 3 ayrı forma bürünebiliyor.  İşin içine bir de ışık oyunları girdiğinde kendinizi New York'un merkezinde sergilenen yüksek emek harcanmış bir müzikal izliyormuş gibi hissediyorsunuz. Universal sertifikalı dekoratörlerimiz ile hazırladığımız ilk çalışmamızı 'İstanbul Prohunt Fuarı 2017' için yapılandırıyoruz. Teşvik bizden, takdir sizden." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.