Fuarın güzelleri görücüye çıktı

Fuarın güzelleri görücüye çıktı

Expomenagro Hayvancılık Et ve Süt Teknolojileri, Tarım ve Çiftlik Ekipmanları Fuarı’nın üçüncü günü En Güzel Koç, En Güzel Koyun ve En Güzel Kuzu yarışmalarına sahne oldu.

Menemen Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Elit Fuarcılık Hizmetleri’nin organizasyonu ile Gölpark Menemen’de bu yıl üçüncüsü düzenlenen Expomenagro Hayvancılık Et ve Süt Teknolojileri, Tarım ve Çiftlik Ekipmanları Fuarı’nın üçüncü günü En Güzel Koç, En Güzel Koyun ve En Güzel Kuzu yarışmalarına sahne oldu.

Menemen Belediyesi’nin 170 dönüm alanda kurduğu Gölpark Menemen’de gerçekleştirilen etkinliğe Menemen Ticaret Odası Başkanı İzzet Süsoy, Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi, Menemen Ziraat Odası Başkanı Arif Metin Karagöl ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mustafa Çam’ın kuzu ve koyunu en güzel kuzu ve koyun seçilirken en güzel koç ise Kadir Çifçi’nin koçu oldu.

Sunuculuğunu Mehmet Özen’in jüri üyeliğini ise Menemen Ziraat Odası Başkanı Arif Metin Karagöl, Veteriner Uğur Depar ve Ege Tarımsal Araştırma eski müdürü Ali Osman Sarı’nın yaptığı ve renkli görüntülere sahne olan yarışmalarda; En Güzel Koç kategorisinde Kadir Çiftçi’nin sahibi olduğu koç birinci olurken, ikinci Mustafa Çam’a ait koç ve üçüncü ise Yavuz Aksoy’a ait koç oldu. En Güzel Koyun kategorisinde ise birinciliğe Mustafa Çam’a koyunu layık görülürken, Kadir Çiftçi’nin koyunu ikinci ve Tuğba Aksoy’un koyunu üçüncülüğe layık görüldü. En Güzel Kuzu kategorisinde ise Mustafa Çam’a ait kuzu birinci, Alper Kırıkçı’ya ait olan kuzu ikinci ve Ahmet Çakır’a ait olan kuzu üçüncü oldu.

Yarışmalarda ödül olarak en güzel koç, en güzel koyun ve en güzel kuzu sahiplerine Menemen Ticaret Odası Başkanı İzzet Süsoy, Menemen Ziraat Odası Başkanı Metin Karagöl ve Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi tarafından derecelerine göre kupa, madalya ve altın takdim edildi.

 “Devamı gelecek”

Yarışmacılara ödüllerini takdim eden Menemen Ziraat Odası Başkanı Metin Karagöl, Elit Fuarcılık Hizmetleri’nin organizasyonu ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen Expomenagro Hayvancılık Et ve Süt Teknolojileri, Tarım ve Çiftlik Ekipmanları Fuarı’nın Menemen’le özdeşleştiğini kaydetti. Karagöl, “Fuarımızın bu yıl üçüncüsü gerçekleştiriliyor. Fuar yavaş yavaş Menemen’de oturmaya başladı.  Bu sene ülkede malum ekonomik sıkıntılar var buna rağmen çiftçimiz bu fuara ilgi gösteriyor. Menemen’de bazı şeyleri uzun süre yapmak zordur. Bu fuarın bu yıl üçüncüsü gerçekleştiğine göre bunun devamı gelecektir. Bu fuar bir kaynaşma ortamı yaratıyor. Çiftçilerimiz burada tarım ve hayvancılıktaki gelişmeleri yakından takip etme imkânı buluyor. Tabii bu fuarın düzenlenmesi için emek veren Elit Fuarcılık Hizmetleri’ne, Menemen Belediye Başkanımıza, Ticaret Odamıza tüm katılımcılara ve ziyaret eden çiftçilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Büyüyeceğine inanıyorum”

Menemen Ticaret Odası Başkanı İzzet Süsoy ise fuarın zamanla daha da büyüyeceğine dikkat çekerek “Menemen bir tarım kenti. Tarımın yoğun olduğu yerde de böyle bir fuarın düzenleniyor olması çok güzel. Bu ekonomik krizin içersinde fuara olan ilgi fena değil. Bu fuarın zaman içersinde daha da büyüyeceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.