Fuarline’a En İyi Stant Ödülü

Fuarline’a En İyi Stant Ödülü

Kıvrak: “Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz”

Türkiye’de uluslararası fuar organizasyonlarında adından sıkça söz ettiren Fuarline, EMITT 2017 Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizme ve Seyahat Fuarı'nda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (K.K.T.C.) stant yapımı ile ''En iyi Stant Ödülü''ne layık görüldü. Aldıkları ödülden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Fuarline Genel Müdürü Ramazan Kıvrak, fuar organizasyonlarında Türkiye’yi en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceklerini belirtti. 

En iyiler seçildi
21. kez düzenlenen EMITT Fuarı'nda, “En İyiler” ödül töreninde “En iyi stant”, “En iyi tanıtım”, “En iyi iş birliği yapan stant” gibi çok çeşitli dallarda ödüller verildi. 26 -29 Ocak 2017 arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle ödülünü alan Fuarline, gelecek fuarlarda da adından sıkça söz ettirmeyi hedefliyor. 


“Sektörler fuarlar ile gelişiyor”

Türkiye ekonomisinde yaşanan sorunlara rağmen fuar sektörünün hareketli olduğunu ifade eden Kıvrak, “Sektörlerin gelişmesinde en önemli etken fuar organizasyonlarıdır. Sektörler iş birliği yapacak ortamları fuarlarda sağlayabiliyor. Bu sebeple, Türkiye’de fuar organizasyonlarına ağırlık verilmesi gerekiyor. Ekonomimizin kalkınmasında fuar organizasyonlarının payı çok büyük” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.