Fuat Avni'den Kan Donduran Çete İddiası

Fuat Avni'den Kan Donduran Çete İddiası

Türkiye hakkında söylediği iddiaların çoğunun gerçekleşmesiyle ünlenen internet fenomeni Fuat Avni, gün içerisinde çok konuşulacak iddialara imza attı. 

İnternet fenomeni Fuat Avni öne sürdüğü iddialara bir yenisini ekledi. Twitter üzerinden attığı tweetlerle cemaate kumpas kurulacağını öne süren fenomen, cezaevindeki mafya liderlerinin Saray'ın kontrolünde çalışmaya başladığını öne sürerek, Alaattin Çakıcı'nın öldürüleceğini iddia etti. Fenomenin başka bir iddiası ise cemaate kurulacak kumpasla Ensar Vakfı'nın intikamının alınmasının sağlanması olacağını söyledi.

Gülen cemaatine yönelik "korkunç kumpasların" hazırlandığı iddia eden Fuat Avni, "Cezaevindeki mafya liderlerinin önemli bir bölümünün 'Saray'ın kontrolünde çalışmaya ikna edildiğini" söyledi.

FUAT AVNİ: "ALAATTİN ÇAKICI'YI İNFAZ ETTİRMEYİ PLANLIYORLAR"

Alaattin Çakıcı'nın 'Zalime boyun eğip köpeklik yapmak racona ters' dediğini öne süren Fuat Avni, "Kontrolleri altına alamadıkları Alaattin Çakıcı’yı, biatçı mafya liderlerinin elemanlarına infaz ettirmeyi planlıyorlar." dedi.

"ÇETECİLERİ, KIZ ÖĞRENCİLERİN KALDIKLARI EVLERE, YURTLARA MUSALLAT ETMEYİ PLANLIYORLAR"

Sosyal medya fenomeninin çok çarpıcı bir diğer iddası ise çetecilerin, kız öğrencilerin kaldıkları evlere, yurtlara musallat edileceği.

Fenomen, A.E adlı kişi için "Çetecileri kız öğrencilerin kaldıkları evlere, yurtlara musallat etmeyi planlıyor. ‘Ensar’ın intikamını böyle alacağız' diyor" iddiasında bulundu.

"CEMAATLE İRTİBATLI KİŞİLERİN EVLERİNE VE KURUMLARA SİLAH BIRAKIP İHBAR EDECEKLER"

Fuat Avni, "Terörize edemedikleri Cemaat'i terör örgütü gibi gösterme işini çetelere havale ettiler. Kirli kumpaslar hazırlanıyor. Çeteciler kirli eylemlerde kullandıkları silahları Cemaat ile irtibatlı kişilerin arabalarına ve kurumlara bırakıp polise ihbar edecekler." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.