Furkan Bedir Batu Cast Ajans adında yeni bir şirket kurdu !

Furkan Bedir Batu Cast Ajans adında yeni bir şirket kurdu !

Antalya'dan menajerlik ve organizasyon faaliyetleri ile tanıdığımız, Batu Production & Organizasyon şirketi sahibi Furkan Bedir, Batu Cast Ajans adında yeni bir şirket kurdu.

Öncelikle Antalya'da gerçekleşen dünyaca ünlü Growtech ve bir çok fuara tanıtım hostesi ve stand hostesi temini yapan Batu Cast Ajans , bir çok ünlü firmaya da foto model konusunda çözüm ortağı olmaya başladı.

2019 yılının Ağustos ayında cast ajansın resmi açılışını yapan Bedir, Ağustos ayından bugüne kadar 46 firma ile iş ortaklığı yaparak 150 üzerinde fuar hostesi ve modele de iş imkanı sağladı. Bedir'in bu çıkışı Antalya'da ki diğer cast ajanslarına, sektöre önemli bir rakip geldi diye yorumlandı. 

Sektör de ki en büyük şikayet çalışan model ve hosteslerin ödemelerini gününde alamaması olduğunu belirten Bedir, şirket politikası olarak iş bitiminde tüm hosteslerin ödemelerini nakit olarak gerçekleştirdiklerini ve 1 saat dahi çalışsa bile tüm hostes ve modellere sigorta yaptıklarını belirtti.

Sadece Antalya ile sınırlı kalmayan Batu Cast Ajans, başta İstanbul, İzmir ve Ankara illerine de hizmet vermeyi hedefliyor. Organizasyon ve menajerlik işleri ile yoğun bir dönem geçiren Bedir, Batu Cast Ajans Genel Koordinatörlüğüne ise Antalya model ve manken camiasının yakından tanıdığı isim olan Damla Taylan'ı getirerek aynı zamanda da sektörel açıdan önemli bir transferi gerçekleştirmiş oldu.

Antalya'nın önde gelen başarılı ve genç iş adamlarından olan Furkan Bedir, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle de basın tarafından oldukça haberlere konu olan bir isim. Görünüşe göre yakın zamanda ulusal ve yerel basında adından yine sıkça söz ettireceğe benziyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.