Furkan Bedir'e önemli görev

Furkan Bedir'e önemli görev

Zafer Partisi Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Organizatör Furkan Bedir, göreve getirilmesini ve nedenlerini kamuoyu ile paylaştı.

Zafer Partisi’ne, Antalya’nın yakından tanıdığı, genç ve başarılı iş adamı Furkan Bedir de katıldı. Muratpaşa ilçe başkan yardımcılığı görevine getirilen Bedir, göreve getirilmesini ve nedenlerini kamuoyu ile paylaştı. Antalya’da organizasyon , cast ajans , catering ve bilişim sektörlerinde faaliyet gösteren , Furkan Bedir, Muratpaşa ilçe başkanı Batuhan Turul ve Genel Merkez yöneticileri ile yapılan istişareler sonucunda ‘’ Basın Yayın ve Kültürel Etkinliklerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına’’ getirildi.

Genç olmasına rağmen , geçmişte Büyük Birlik Hareketinin içerisinde yer almış ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun Basın ekibinde yer almış olan Bedir , ilçe başkanı Batuhan Turul ile birlikte , zafer meşalesini Muratpaşa’da ateşlediklerini dile getirdi.

285480990-10159842128508211-4399154886325874743-n.jpg

Furkan Bedir yapmış olduğu yazılı açıklamada aşağıdaki ifadelere yer vererek görevlendirmeyi duyurdu.

1993 Yılında Sivas’ın Suşehri ilçesinde dünyaya gelmiş bir genç olarak , bugüne kadar aileden gelen milliyetçi ve vatansever ruhumuzla birlikte , Büyük Birlik Partisi içerisinde gençlik kollarında ve Sivas il yönetiminde yer almış , Türk milliyetçisi bir bireyim.

Rahmetlik Muhsin Yazıcıoğlu’nun sağlığında kendileri ile çalışma ve tanışma fırsatına nail olmuş bir genç olarak , ülkemizin gelmiş olduğu siyasi konjonktürü göz önünde bulundurarak, her vatan sever Türk gencinde olduğu gibi bende ülkem ve milletim için , bu dar boğazdan ve siyasi çıkmazdan ‘’Bilim , Birlik ve Barış’’ çerçevesinde kurtulacağımızı düşünerek , uzun yıllardır siyasi geçmişini takip ettiğim , kitapları ve fikirleri ile yolumu aydınlatan , 2022 Türkiye’sinde gençliğe bir heyecan ve nefes olan Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın , Ayyıldız hareketinden itibaren yapılaşmasını ve Zafer Partisi’nin tüzüğünü ve politikalarını yakından takip etmekteyim.

Ülkemizin gelmiş olduğu bu süreçte , artık birlik olmanın , elimizi taşın altına koymamız gerektiğinin zamanı geldiği düşüncesi içerisindeyim. Antalya’da yürütmekte olduğum Basın ve Yayın Faaliyetleri , ayrıca bu faaliyetlere ek olarak ticari olarak Organizasyon sektöründeki firmam ile birlikte , partimize ve hareketimize katkı sağlayacağım düşüncesi içerisindeyim.

Vatanını ve milletini çok seven , Türklüğü bir şeref olarak gören , her daim bir Türk vatandaşına ve gencine yakışacak şekilde özveri ile çalışmaya ve yaşamaya gayret gösteren bir genç olarak , yıllar içerisinde sektör içerisinden ve sektör harici Türk Milliyetçisi dost ve arkadaşlarım ile birlikte ‘’Zafer Partisi Muratpaşa İlçe Örgütlenmesi’’ ne katılma kararımı siz değerli kamuoyuna bildiriyorum.

Bu kutlu Zafer yolunda birlikte çalışacağım ekip arkadaşlarım ile , genç , dinamik , heyecanlı ve atik bir kadro ortaya çıkararak Antalya bölgesinde partimizi ve fikirlerimizi en doğru şekilde temsil edeceğimiz düşüncesinden ötürü , ‘’ Zafer Partisi Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcılığı ‘’ görevine ilçe başkanımız ve genel merkez yöneticilerimiz tarafından görevlendirildiğimi , bu vazife ve görev için hazır olduğumu , Türk milletinin ve Antalya’nın ve Muratpaşamızın artık kaybedecek vakti olmadığını , ilçe başkanımız Sn Batuhan Turul ile birlikte kuracağım güçlü ve dinamik ekibimiz ile çalışmalara erkenden başlayacağımızı kamuoyuna bildiriyor , Rabbim bu kutlu davada yar ve yardımcımız olsun diyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.