Furkan Danacı ile SEO Nedir? Nasıl Yapılır?

Furkan Danacı ile SEO Nedir? Nasıl Yapılır?

Dijital Pazarlama uzmanı Furkan Danacı’nın hazırlamış olduğu SEO Nedir? Ve SEO Nasıl yapılır başlıklarının detaylı anlatımına göz atabilirsiniz.

Dijitalleşmenin önemini kavrayan çoğu firma web sitesi için arama motorlarında fark edilmenin yollarını arıyor. İşte tam da bu noktada karşınıza çıkacak olan SEO kavramı firmanızı ya da markanızı görünür kılmanın en önemli yollarındadır. Bu alanda yıllara dayanan tecrübesiyle SEO hizmeti sunan Furkan Danacı, ekibiyle birlikte gün geçtikçe daha fazla firmaya destek sağlıyor. Kolayca alabileceğiniz bu hizmet ve detayları hakkında daha detaylı bilgilendirme yapacak olursak; konuya SEO nedir? nasıl yapılır başlıklarıyla devam edilebilir.

SEO Nedir, Nasıl Yapılır?

SEO en genel tanımıyla herhangi bir web sitesinin arama motorlarınca tanınır hale getirilmesidir. Bildiğiniz üzere günümüz koşullarında aklınıza gelebilecek her şeyi online olarak pazarlayabilir veya satın alabiliriz. Sadece ürün değil hizmet türleri de bu yöntem ile dünyanın öbür ucuna kadar satışa çıkarılabiliyor. Peki, insanlar size nasıl ulaşacak? Bir web siteniz olduğunu ve bu sitede hizmetlerinizi sunduğunuzu nasıl fark edecekler? Cevap oldukça basit; arama motorlarıyla. Lakin işte tam da burada daha zor bir soru geliyor ve “iyi de nasıl arama motorunda göze çarpacağım?” diyebilirsiniz.
Yıllardır bu alanda hizmet veren Furkan Danacı tüm bilgi ve tecrübe birikimiyle herhangi bir web sitesinin arama motorlarında görünür olmasını sağlıyor. SEO çalışmalarının temeli olarak kabul edebileceğimiz anahtar kelime öbekleriyle yürütülen bu detaylı çalışmalar bir süre sonra site, marka ya da ürünlerinizin arama motorlarının ilk sayfasında yer almasını sağlıyor. Böylece verdiğiniz hizmeti aratan kişiler firmanıza en garanti yoldan ulaşabiliyor. Ziyaretçilerini sıkmayan, kolay kullanımı ile dikkat çeken ve satışlarınızı çok büyük oranlarda etkileyen bu SEO çalışmalarının hepsine web sitesi üzerinden ulaşabiliyorsunuz.

seo-hizmeti.png

Google SEO Hizmetleri

En sık kullanılan ve tercih edilen arama motoru Google olduğu için çoğu firma marka ya da ürünlerini bu kanalı kullanarak tanıtmayı amaçlıyor. Ancak bu demek değildir ki diğer arama motorlarına SEO çalışması yürütülemez. Elbette ki her arama motoruna yönelik farklı SEO hizmetleri sunulabilir. İster var olan firmanız isterseniz de sıfırdan kurmayı planladığınız markanız için alabileceğiniz SEO hizmetleri genel olarak şunlardır:

1.Sitenizin Teknik Olarak SEO Uyumluluğunun Test Edilmesi

Teknik SEO olarak da adlandırılan bu çalışma sayesinde sitenizin ilk olarak kod verimliliği kontrol edilir. Doğru ve verimli bir kod çalışmasının ardından site hızınıza bakılır. Bildiğiniz gibi kişilerin sitenize ulaşım hızı sizi tercih etmelerinde büyük bir etken oluşturacaktır. Mobil uyumluluk konusu da yine bu alanda ele alınır. Mobil cihazlardan sitenize ulaşmak isteyen kullanıcılarınız için son derece önemli bir aşamadır. Son olarak da SSL/HTTPS uyumluluk çalışmaları sağlanır. Bu son çalışmalarda sitenizin güvenilir olduğunu kullanıcılarına gösteren uygulamalardır.

2.Sayfa İçi SEO Desteği

Son derece önemli olan bu ikinci aşamada sitenizin görünür kısımlarına dokunuşlar yapılır. Bu alanlar sayfa başlıkları, meta açıklamalar, başlıklar ve sayfa içerikleridir. Hem Google sıralamalarında hem de kullanıcıların deneyim kazanmasında etkili olacak bu alan için işinin ehli SEO Uzmanı Furkan Danacı ile görüşmekte fayda var.

3.Sayfa Dışı SEO Desteği

Sayfa dışı SEO çalışmaları sitenizin bilinirliğini ve otoritesini artırmak için yürütülen çalışmalardır. Genellikle backlinkler kullanılarak yürütülen bu çalışmalara ek olarak sosyal medya desteğinin acilen sağlanması gerekir. Keza düzenli ve aktif olarak yürütülen sosyal ağlar daha fazla kullanıcı çekmenin ilk adresidir.

4.Yerel SEO Desteği

Yerel SEO hizmeti en genel tanımıyla kendi çevrenizde yani bulunduğunuz il, ilçe, mahalle ya da belli bir bölgedeki tanınırlığınızı artırmaya yönelik çalışmalardır. Böylece o alanın en iyileri arasına girebilir ve Google aramalarında en üst seviyelere ulaşabilirsiniz.

5.Sesli SEO Desteği

Oldukça yeni olan ve önemi giderek artan sesli SEO hizmeti isminden de anlaşıldığı üzere arama motorları üzerinden yapılan sesli aramaları içermektedir. Hem kullanım açısından büyük kolaylık sağlayan hem de kullanıcılar tarafından sık tercih edilen bu yöntem ile sitenizin görünürlüğünü artırabilirsiniz.

Kaynak: Furkan Danacı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.