Galatasaray 3-3 Gaziantep FK

Galatasaray 3-3 Gaziantep FK

Süper Lig'in 28.hafta karşılaşmasında Galatasaray Gaziantep FK ile karşılaştı.

Galatasaray 3-3 Gaziantep FK

4. dakikada Emre Akbaba'nın pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Falcao'un vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Günay'da kaldı.

17. dakikada Güray Vural'ın sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içinde bulunan Djilobodji'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-1

34. dakikada Feghouli'nin ara pasında defansın arkasına sarkan Onyekuru, ceza sahası içi sol tarafında kaleci Günay'ı da geçen topu boş kaleye göndermek isterken Kana-Bıyık son anda çizgiden çıkardı.

36. dakikada Feghouli'nin ara pasında defansın arkasına iyi kaçan Falcao, ceza sahası içinde yerden yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-1

40. dakikada Seri'nin pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Belhanda rakiplerinden sıyrılıp yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-1

İkinci yarı

55' Galatasaray, maçta 10 kişi kalıyor. Kenan Özer'e yaptığı faul sonrasında Ahmet Çalık bariz gol şansı sebebiyle hakem Alper Ulusoy'dan kırmızı kart görüyor.

63' Hızlı gelişen Gaziantep FK atağında Olarenwaju Kayode'ye faul yapan Marcelo Saracchi, hakem Alper Ulusoy'dan sarı kart görüyor.

66' GOOOLL!! Galatasaray, Sofiane Feghouli'nin golüyle maçta durumu 3-1'e getiriyor.

72' Galatasaray'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Selçuk İnan, Younes Belhanda'nın yerine oyuna dahil oluyor.

78' GOOOLL!! Gaziantep FK, Patrick Twumasi'nin golüyle skoru 3-2'ye getiriyor.

84' Sağ kanattan ceza alanı içine giren Kenan Özer arka direğe ortasını yapıyor ancak savunmada Martin Linnes kafayla topu ceza alanı dışına uzaklaştırıyor.

90+4' GOOOLL!! Gaziantep FK, Olarenwaju Kayode'nin golüyle skoru 3-3 yapıyor.

90+8' VAR'da pozisyonu izleyen Alper Ulusoy, Oğuz Ceylan'ın Jimmy Durmaz'a yaptığını belirtiyor ve Gaziantep FK'nın attığı gol iptal ediliyor.

90+15' GOOOLL!! Gaziantep FK, Alexandru Maxim'in golüyle maçta skoru 3-3'e getiriyor. Alexandru Maxim, sağ ayağıyla yaptığı düzgün vuruşla topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderiyor.

Galatasaray'da 3 değişiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son oynanan Çaykur Rizespor maçının 11'e göre Gaziantep FK karşısında 3 değişiklik yaptı.

Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın 11'i belli oldu. Teknik Direktör Fatih Terim, son oynanan Çaykur Rizespor maçının 11'ine göre kadroda sakatlıklardan dolayı 3 değişiklik yaptı. Terim, Muslera'nın yokluğunda kaleyi Okan'a emanet ederken, orta sahada da geçen hafta oynamayan Emre Akbaba ile Younes Belhanda'da yer verdi. Defansta ise Ahmet Çalık'ın partneri Mario Lemina oldu.

Sarı-kırmızılılar, Gaziantep FK karşısına Okan Kocuk, Mariano, Ahmet Çalık, Mario Lemina, Marcelo Saracchi, Jean Michael Seri, Emre Akbaba, Sofinae Feghouli, Henry Onyekuru, Younes Belhanda ve Radamel Falcao ile çıkacak.

Yedeklerde ise Berk Balaban, Şener Özbayraklı, Selçuk İnan, Martin Linnes, Yunus Akgün, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Jesse Sekidika, Emin Bayram ve Taylan Antalyalı olacak.

Ahmet Çalık, kırmızı kart gördü

Galatasaray'da Ahmet Çalık, maçın 55. dakikasında Kenan Özer'i düşürmesi sonucunda bariz gol şansı nedeniyle hakem Alper Ulusoy tarafından kırmızı kart ile cezalandırdı.

Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşılaşan Galatasaray'da Ahmet Çalık kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Müsabakanın 55. dakikasında Younes Belhanda'nın geri pasında topu kaptıran Ahmet Çalık'ın Kenan Özer'e ceza yayı içinde yaptığı müdahale sonrasında hakem Alper Ulusoy, pozisyonda Ahmet'i son adam olarak değerlendirdi ve direkt kırmızı kart ile cezalandırdı.Sarı-kırmızılılarda geçtiğimiz hafta da Adem Büyük kırmızı kart görmüştü.

Galatasaray taraftarlar, Türk Telekom Stadyumu tribünlerine rahatsızlığından dolayı operasyon geçiren Başkan Mustafa Cengiz ile sakatlıkları olan Muslera ve Andone'ye destek pankartları astı.

Galatasaraylı taraftarlar, Süper Lig'in 28. haftasında evinde oynadıkları Gaziantep FK maçında Başkan Mustafa Cengiz ile Fernando Muslera ve Florin Andone'yi unutmadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, rahatsızlıklarından dolayı operasyon geçiren Başkan Mustafa Cengiz için Fetih Suresi'nin bir bölümünün yer aldığı (İnna Fetahna Leke Fethan Mubina) 'Dualarımız seninle başkanım' yazılı pankart astı. Geçtiğimiz haftaki Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Muslera ve Andone için de 'Geçmiş olsun, kalbimiz sizinle' yazılı pankartlar yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.