Galatasaray'a Riekerink Çare Olamadı: 4 Gol Yediler

Galatasaray'a Riekerink Çare Olamadı: 4 Gol Yediler

Galatasaray lig sonuncusu Eskişehirspor ile dün gerçekleştirilen karşılaşmada beklediğini bulamayarak 4 gol yedi.

Galatasaray'daki teknik direktör krizi çözüldü zannedilirken çok daha kötü bir durum ortaya çıktı. Dün gerçekleşen Eskişehir Galatasaray müsabakasında, sarı kırmızılı takım felaketi de görmüş oldu. Hamza Hamzaoğlu'nun takımdan gidişiyle beraber ilk Mustafa Denizli'yle dibi gören takımın yaşadığı teknik adam krizi Jan Olde Riekerink ile de çözülemedi.

Süper Lig'de son 7 karşılaşmanın sadece birini kazanabilen Galatasaray son 9 deplasmandan beklediğini bir türlü alamadı. Hamza Hamzaoğlu'nun takımdan gönderilişiyle başlayan, Mustafa Denizli ile daha kötü duruma gelen, n, çareyi ilk başta ikna edemediği Jan Olde Riekerink'i hocalığa getirerek çözmeye çalıştı. Takımın başına getirilen Jan Olde Riekerink de takıma çare olamadı, sarı kırmızılı takım Eskişehir'de 4 gol yedi, dibi gördü.

Avrupa'da da umduğunu bulamayan Galatasaray'ın Lig'de hiç olmazsa dördüncülüğü garantileyip gelecek sezon Avrupa Kupaları'na gidebilme hayali de Eskişehir'deki müsabaka ile yerle bir oldu. Eskişehirspor'u yenerek hem futbolculara hem de takım oyuncularına moral kazandırmak isteyen sarı kırmızılı takım ligde sonuncu durumdaki takımdan 4 gol yiyerek Eskişehirspor'a büyük moral kazandırmış oldu. Kadrosunda sakatlanmalar ve cezalılarla 8 eksiğe sahip olan takım, yediği gollerle taraftarlarını yerle bir etti.

Golleri kim attı

10. dakikada Bilal Kısa'nın golüyle öne geçen sarı kırmızılı takım, Eskişehir'den 40. dakikada Bokila golüyle beraberlik pozisyonuna düştü. 49. dakikada Yasin Öztekin'in attığı golle durumu yine kendi lehine geçirerek 2-1 öne geçen Galatasaray bir anda tüm hakimiyetini kaybederek arka arkaya Eskişehir'den gol yemeye başladı. 53. dakikada Nadir Çiftçi, 58'de Anel Hadzic, 68'de ise Kaan Kanak'ın attığı gollerle durumu 4-2 yapan Eskişehirspor, 90+3'te Semih Kaya'nın attığı golle karşılaşmayı 4-3 kazanmış oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.