Galatasaraylı futbolcu Fenerbahçe ile anlaştı

Galatasaraylı futbolcu Fenerbahçe ile anlaştı

Kısa sürede resmen açıklanması bekleniyor.

Transfer sezonunun son gününde yılın en büyük sürprizi gerçekleşti. Çarşamba günü Galatasaray'ın sözleşmesini feshettiği Tolga Ciğerci, Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edildi.

Sarı-lacivertli takım, sakatlık problemleri yaşayan oyuncunun sözleşmesine bununla ilgili özel bir madde koydu. Eğer Tolga Ciğerci bir daha önce sakatlandığı ayak parmaklarından benzer bir sakatlık yaşarsa sarı lacivertliler sözleşmeyi feshedebilecek. Transferin kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor.

Tolga Ciğerci, 3 sezon önce Hertha Berlin'den 3 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer edilmişti. Galatasaray ile 49 maça çıkan Tolga Ciğerci, 6 gol attı.

Bundesliga'da Wolfsburg, Mönchengladbach ve Hertha Berlin formaları giyen 26 yaşındaki oyuncu, Mönchengladbach'da oynadığı dönem Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye rakip olmuş ve sarı-lacivertlilere bir gol atmıştı.

"BAZILARI GİBİ 'YAN GEL YAT OSMAN' YAPMADI"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de sözleşmesi fesh edilen Tolga Ciğerci için, "Tolga bazıları gibi 'Yan gel yat Osman' demedi. O yüzden kendisine teşekkür ediyorum" demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.