Galaxy S10 parmak izi için önemli güncelleme!

Galaxy S10 parmak izi için önemli güncelleme!

Samsung, Galaxy S10 akıllı telefon serisi ile birlikte ekrana entegre parmak izi okuyucularının, geleneksel parmak izi okuyucularına göre daha hızlı olduğunu belirtmişti.

Şimdi de Samsung tarafından yayınlanan güncelleme Galaxy S10 parmak izi okuyucusunun hızını daha da arttırıyor. Reddit kullanıcılarına göre bu parmak izi güncellemesiyle birlikte Galaxy S10 ve Galaxy S10+‘ın parmak izi okuma hızı bir hayli artmış durumda. 7 MB güncelleme ile iyileştirilen bu parmak izi okuyucusu, hız kazanmasının yanı sıra güvenlik de kazanmış durumda görülüyor.  Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir habere göre Galaxy S10 ailesinin parmak izi okuyucusu kandırılabiliyordu. Böylece bu durumun da engellendiği tahmin ediliyor. Ayrıca bu güncellemenin Galaxy S10 ve Galaxy S10+ için Snapdragon 855 ve Exynos 9820 varyasyonları için de yayınlandığını belirtelim.

Henüz yeni yayınlanan güncellemenin tüm cihazlara ne zaman ulaştırılacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak, Samsung’un güncellemeleri en hızlı şekilde yaydığı düşünüldüğünde bu güncellemenin de yayılmasının çok fazla zaman almaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.