Galaxy S9 Android Pie beta sızdırıldı

Galaxy S9 Android Pie beta sızdırıldı

Samsung’un Galaxy S9 serisi için hazırladığı Android Pie güncellemesinin beta sürümü sızdırıldı. Sızıntılar sonrasında ilk ekran görüntüleri de yayınlandı. Galaxy S9 Android Pie beta sızdırıldı.

Samsung’un Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modelleri için hazırladığı ancak henüz başlatmadığı Android Pie Beta programının ilk sızıntıları ortaya çıktı. 1 Kasım 2018 Android Güvenlik Yaması içeren Android Pie Beta programının sızıntı ekran görüntüleri ise XDA forumlarında hızlı bir şekilde yayıldı.

Sızıntılardaki ilk dikkat çeken detay ise Gece Teması oldu. Daha önceki sürümlerde arka planı karartma gibi bir seçenek vardı ancak, yeni Experience sürümü ile gelecek olan Pie sürümünde, tamamen karanlık arayüze geçiş opsiyonu olacak.

Henüz resmi olarak başlamayan ve Samsung tarafından da net bir açıklanmayan Beta programına ait diğer ekran görüntülerinde ise, arayüzdeki bazı değişiklikler göze çarpıyor. Bunların başında sanal kontrol butonlarının tasarımları da var. Uygulama ikonlarında da kozmetik yenilikler söz konusu.

Android Pie beta sürümü çıkmadan sızdırılan görüntülerde, Galaxy S9 serisinin nasıl bir güncelleme alacağı hakkında az da olsa ipuçları görüntülenmiş oldu. Beta programı sonrasında ise, resmi dağıtımının ne zaman başlayacağı merak konusu. Samsung’un Beta programı çalışmalarının ortalama 2 ay süreceğini düşünecek olursak, resmi dağıtımının 2019 yılından önce gelmesi ço

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.