Galip Atar adaylık başvurusunu yaptı: Halkın belediye başkanı olacağım

Galip Atar adaylık başvurusunu yaptı: Halkın belediye başkanı olacağım

Kemalpaşa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Galip Atar, Kemalpaşa Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Aday adaylığını Kemalpaşa Dere Mesire Alanı Atatürk Salonu'nda düzenlediği lansman ile açıklayan Galip Atar, daha sonra parti binasına gelerek İlçe Başkanı Dr. Metin Yaşar'a dosyasını teslim etti.

whatsapp-image-2023-11-23-at-21-52-39.jpeg

Atar’ın adaylık lansmanına ailesi, sevenleri ve partililerin yanı sıra muhtarlar, AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Bektaş ve parti kurucuları, STK’lar, Odalar, mevcut ve eski Kemalpaşa Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Kemalpaşa’nın farklı kesimlerinden vatandaşlar, iş insanları ve esnaflardan katılım sağlandı.

whatsapp-image-2023-11-23-at-21-52-38.jpeg

Kemalpaşa Dere Mesire Alanı Atatürk Salonu'nda gerçekleşen lansman, İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Kemalpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Galip Atar, kendisini ve projelerini tanıtan konuşmasının ardından gelen misafirlerine zeytin fidesi hediye etti.

Galip Atar lansman toplantısının bitmesinin ardından katılımcılarla birlikte Dere Mesire alanından başlayan yürüyüş ile AK Parti İlçe Başkanlığı'na geldi.

Galip Atar’ı Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Bektaş, Ak Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Metin Yaşar, yöneticiler ve kalabalık bir grup karşıladı.

whatsapp-image-2023-11-23-at-21-52-34-1.jpeg

“İLKELİ, LİYAKATLİ, TEMİZ, ADALETLİ, ŞEFFAF, DÜRÜST, HALKLA İÇ İÇE ULAŞILABİLİR YÖNETİM ANLAYIŞI SERGİLEYECEĞİZ”

Dere Mesire Alanı Atatürk Salonu'nda düzenlenen lansman toplantısında konuşan Ak Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Galip Atar “Kemalpaşa’da bu salonu bizlere kazandıran ahirete intikal etmiş merhum Mehmet Ali Özüdoğru ve ahirete intikal etmiş eski belediye başkanlarımızı rahmetle anıyorum. Heyecanlıyız. Önümüzdeki 5 yıl hizmet etmek belki nasip olacak belki olmayacak. Ama burada sunacağım projelerimizi başta partimin adayı ve diğer siyasi partilere takdim edeceğim. Halka hizmet hakka hizmet düsturuyla yola çıktık. İsimler önemli değil. Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmak. İlkeli, liyakatli, temiz, adaletli, şeffaf, dürüst, halkla iç içe ve ulaşılabilir bir yönetim anlayışını başkan yardımcılarımız ile birlikte sunarak halkımıza hizmet edeceğiz. Kemalpaşa Belediyesi öyle bir yönetilmeli ki sonraki dönem Büyükşehir adayı olarak konuşulmalı. Bu konuşulmuyorsa eğer kendimi ya da bir başkasını başarılı göremem.

whatsapp-image-2023-11-23-at-21-52-34.jpeg

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'Köylü Milletin Efendisidir' sözü var. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan “Türk Milleti tarh boyunca iki önemli mesleğe çok önem vermiştir. Askerlik ve Rençberliktir. Tarım ve Hayvancılıktır” demiştir. Aşık Veysel’in “Benim sadık yârim kara topraktır” sözü var. Bu düsturlarla Kemalpaşa’da önceliğimiz Tarım. Bizim tarımda sayısal bir hedefimiz olması gerekiyor. Üreticilere verdiğimiz destekler ile yıl bazında rekoltelerde yüzde 30-40 artışlar sağlarsak başarılı olabiliriz. Halilbeyli Mahallemiz hayvancılık konusunda bir marka. Bu konuda gerekli altyapıyı oluşturup belediye olarak destekleyerek kapasiteyi yukarıya çıkaracağız. Bunun için projelerimiz hazır.
Milli bir sporcu olarak, Belediye başkanlığımızda spor alanında pozitif bir ayrımcılık olacaktır. Gençlik ve spor konusuna gelecek olursak. Bir insanın hayatın hangi alanında olursa olsun başarılı olması için spora ihtiyacı vardır. Biz gençlerimizi spora özendirme konusunda muhalefet meclis üyesiyken de neler yapabildiğimizi 19 Mayıs Gençlik Şölenimizde gördünüz. Bu konuda uluslararası müsabakaların yapılacağı spor tesisleri kazandırma noktasında çalışmalarımız olacak. Akşemsettin, Farabi, Ali Kuşçu, Uluğ Bey, Selahattin Eyyubi, Fatma Suzan Kahramaner ve Hacı Bektaşi Veli gibi nice isimlerin çıkması belediye olarak yine bizim sorumluluğumuzda. Gençlere en çok önem partisiyiz. Öğrenci istasyonları ile bunu sağlamayı amaçlıyoruz. İlçe Merkezinde 2 ve 5 beldemizde olmak üzere projemiz var. Bu istasyonlar ile öğrencilerimize konforlu bir çalışma alanı sağlayacağız. İçerisinde bir öğrencinin ihtiyaç duyabileceği her türlü imkan sunulacak.

Hep birlikte Kemalpaşa’yı parlayan yıldız yapacağız. Kemalpaşa’da turizm hareketliliği var. Bu turizmi daha ileriye taşıyacağız. Kemalpaşa İzmir’in geçiş noktası birçok aksın geçtiği yer. Kemalpaşa’nın turizmde hak ettiği yer burası değil. Gerçek Kemalpaşa markaları ile ilçemizi ülkemize ve dünyaya tanıtacağız. Belediyenin temel hizmeti yaşam kalitesini artıracak projelerdir. Kemalpaşa’nın ulaşım, imar, artan konut fiyatları gibi birçok sorunu bulunuyor. Biz bismillah diyerek yola çıktık. Bu toplantıdaki asıl niyet selam alıp selam vermektir. Sizlerle beraber burada olmak beni çok mutlu ediyor.

Kemalpaşa’da engelli vatandaşımızın şehir merkezinde gireceği maalesef engelli tuvaleti yok. Kendi imkanları ile ilerleyeceği yollar yok. Bir engelli bir ablamızın hastanede randevusu vardı. Soma Belediyesi Kemalpaşa’da yaşayan hemşerimizi engelli aracıyla götürdü. İşte bunların hepsi benim bu yola çıkmama sebep oldu. Galip Atar Belediye başkan adaylığı düşünüyor mu diye çok sordular. Kendim ve büyüklerimizin yönlendirmesi ile Kemalpaşa’ya hizmet edebileceğim ve bu konuda hazırız kararlıyız dediğimiz için, eksiklikleri gördüğüm için sizlerin destekleriyle bu adımı atmaya karar verdim. Rabbim inşallah hayırlısı ise nasip etsin. Kim aday olursa her zaman destek vereceğim. Ayrıca cefakarca, fedakarca çalışan tüm belediye çalışanlarına huzurunuzda teşekkür ediyorum. Onlar için de bu yola çıktım. Yolu yürümeye devam edeceğiz. Halkın Belediye Başkanı olacağım. Sizlerin önerileri, yönlendirmeleri ve benim çalışma azmimle bismillah diyelim yola çıkalım “dedi.

“SAHTE BAHAR DEĞİL GERÇEK BAHAR GELECEK”

Galip Atar’ın dosya tesliminde konuşan AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Metin Yaşar “Bizler Galip Beyi ve babası Nihat abiyi yakinen tanıyoruz. Atarlar Petrol olarak ülkemize katma değer katan, insan olarak da kim kapılarını çalışmışsa her zaman yardımcı olmuş bir aileden bahsediyoruz.

Şu adam doğru adam, şu adam dürüst adam, namuslu adam keşke siyasette olsun deriz. Ve bu insanlar siyasete genelde yanaşmazlar. Ama şimdi öyle bir dönemdeyiz ki böyle bir ekiple seçime gideceğim için kendimi çok şanslı görüyorum. Bu güzel yüzler, dünkü kalabalık ondan önceki belediye başkan adaylarının kalabalıklarına bakınca gerçekten Cumhur İttifakına olan teveccühü fersah fersah artmış durumda görüyorum. Yani bir aday adaylık başvurusunda bile bu kadar heyecan varsa Allah’ın izniyle 31 Mart sonu sahte bahar değil gerçek bahar gelecek. Birbirinden kıymetli adaylarımız var. Kemalpaşa’yı tanıyan Kemalpaşalı adaylar. Birisi aday olacak ve önce gerçek bahar sonra gerçek yaz gelecek. Geçmemek ve bitmemek üzere hizmeti Kemalpaşa’mıza getirecekler. Buna en ufak şüphemiz yok” diye konuştu. (Kemalpaşa Aktüel Filiz Eroğlu)

whatsapp-image-2023-11-23-at-21-52-35-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum