Game Factory, Eğlence Üretmeye Devam Ediyor

Game Factory, Eğlence Üretmeye Devam Ediyor

Game Factory çocuk eğlence merkezleri, 1 Temmuz itibarıyla minik misafirlerine kapılarını araladı. 

Tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı tedbir amaçlı olarak hizmetlerine bir süre ara veren Game Factory eğlence merkezleri, alınan hijyen ve güvenlik önlemleriyle birlikte hizmetlerine devam ediyor.  ÖzdilekPark Antalya, ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, ÖzdilekPark İstanbul, Özdilek Afyonkarahisar, Bolu, Bursa, Bursa Ataevler, Geçit, Gemlik, Gürsu, İnegöl, Kaplıkaya, Mudanya, Özlüce, Düzce, Eskişehir, İzmir, Kocaeli, Manisa Turgutlu, Uşak ve Yalova’da “eğlence üretiyoruz” mottosuyla çocuklara hizmet veren merkezde, küçük ziyaretçilerin eğlence dolu anlar geçirebileceği oyuncaklar yer alıyor. 

“Üst Düzey Hijyen, Güvenli Eğlence…”

Giriş sırasında ve tüm oyun alanlarında maske kullanımının gerekli olduğu Game Factory’de, sosyal mesafe kurallarına da uyulması için gerekli yönlendirmeler yer alıyor. Ziyaretçiler için temassız ödeme seçeneklerinin yer aldığı merkezde, taze hava beslemesi havalandırma sistemi ile sürekli ve artırılmış olarak yapılıyor. Oyun sonrası elle temas edilen bölgeler dezenfekte edilirken, misafirlerin kullanımı içinde yine bir çok noktada el antiseptiği bulunuyor. Eğlence merkezinde ayrıca her alanının temizliğinde T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan biyosidal ürünler yönetmeliğine uygun üretilmiş, ruhsatlı temizlik ve hijyen ürünleri de kullanılıyor. 

“Game Factory, Eğlence Üretmeye Devam Ediyor”

Çocukların çok sevdiği soft play alanları, son yıllarda gelişen ve değişen teknolojiyle çocukların yanı sıra yetişkinlerin de çok sevdiği sanal gerçeklik oyunlarına, direksiyon, oyun konsolu ve joyistiklerle oynanan video oyunlarından, eğlenirken hediye kazandıran oyunlara kadar birçok alternatif merkezde sunuluyor.

Heyecan ve aksiyonun hissedildiği çarpışan arabalardan, sakinlik ve dinginlik veren dönme dolaba, masallar diyarının kapılarını açan atlıkarıncadan elektronik salıncak sekoline kadar büyükleri kıskandıran tüm lunapark oyuncakları da merkezde yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.