Game of Thrones finali hakkında ilk açıklama geldi

Game of Thrones finali hakkında ilk açıklama geldi

TV tarihinin en büyük projelerinden biri olan Game of Thrones, 2019 yılında yayınlanacak final sezonu ile veda edecek.

Elbette HBO GoT’un yakaladığı popülerliğin farklında olduğu için Game of Thrones finali ile ilgili tüm detayları büyük bir çabayla saklıyor. Çünkü 7. sezon yaşanan aksilikler HBO’nun güvenilirliğini fena halde sarsmıştı.
 

Maisie Williams Game of Thrones finali hakkında konuştu!
 

Dizide çok sevilen Arya karakterini oynayan Maisie Williams, Jimmy Kimmel Live’a konuk oldu ve yeni sezon hakkında önemli detayları paylaştı. Öncelikle ortalarda dönen söylentilere bir son vermek isteyen genç oyuncu, dizinin son bölümünde olacakları bildiğinden bahsetti.

HBO’un final bölümlerini korumak için birden fazla son çekeceği ve oyuncuların bile aklını karıştıracağı yönündeki iddiaları yalanlayan Williams, sezonun zaten çok yüksek bir bütçeye mal olduğunu belirtti. Yani HBO’nun böyle bir girişimde bulunması hem anlamsız hem de maddi açıdan çok güç.
 

Williams final bölümü hakkında şunları söyledi:

“Game of Thrones’un nasıl sona ereceğini biliyorum. Dürüst olmak gerekirse dizinin sonu oldukça sürreal; Bu diziyle oldukça uzun bir zaman geçirdikten sonra en sonunda yaptığı şeyin bu olduğunu görüyorsunuz. Düşünsenize herkes o anı bekliyor ve siz sonunda okuduğunuzda gerçekten inanılmaz olduğunu görüyorsunuz.”

Game of Thrones 8. Sezon 6 bölümden oluşacak ve bölümler normalden çok daha uzun olacak. Bakalım Williams final hakkında ne kadar haklı?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.