Gasilhane Çalışmaları Devam Ediyor

Gasilhane Çalışmaları Devam Ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı’nda yapımına başladığı gasilhanenin çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, gasilhanedeki çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp, gasilhaneyi vatandaşların hizmetine sunmak istediklerini açıkladı. İl genelinde bulunan mezarlıkların koşullarının iyileştirilmesi için çalışmalarını aralıksız devam ettiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan bölgelere de gasilhane kazandırıyor. Köprübaşı’nda da ilçe merkezine hizmet veren mezarlıkta yapımına başlanan gasilhanenin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, gasilhanede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’e incelemeleri esnasında Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, Mezarlıklar Daire Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya ile İtfaiye Şube Müdürü Mehmet Kaleli, Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Yılmaz Usta ve Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürü Rahmi Erdem eşlik etti.
 

 En kısa sürede tamamlanacak
 

Mezarlıklar Daire Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya’dan çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Köprübaşı’nda ihtiyaç duyulan gasilhanenin temelinin geçtiğimiz aylarda atıldığını belirterek “Çalışmalar hızla devam ediyor. En kısa zamanda vatandaşımızın hizmetine sunulacak. Yaklaşık 300 metrekare alan üzerine kurulu olan gasilhanemizde 2 adet yıkama yeri, 1 adet morg, bunlardan bağımsız cenaze işlemlerinin yürütüldüğü bölüm ile cenaze sahiplerinin bekleme yapabileceği yer bulunuyor. İnşallah en kısa zamanda burayı tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz” dedi. 
 

Vatandaşımızın her zaman yanındayız
 

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların her zaman yanında olduğunu vurgulayan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, “Vatandaşımızın sağlığından ölüme varana kadar bütün hayatı boyunca yanında olmaya çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün tüm çalışanları, vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir hayat yaşamaları için ellerinden gelen bütün gayreti göstermektedir. Mezarlıklar Daire Başkanımız ve tüm ekibi ile Koordinasyon İşleri Müdürümüze çalışmalardaki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürü Rahmi Erdem de ilçeye verdiği desteklerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, daha sonra şehit Jandarma Er Şenol Uçtu’nun mezarını ziyaret ederek, tüm şehitlerimizin ruhlarına ithafen dua okudu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.