GATA Çalışanı Kadın Yarbay'ın Sır Ölümü

GATA Çalışanı Kadın Yarbay'ın Sır Ölümü

GATA'dan emekli olan ve bir üniversitede öğretim görevliliği yapan Kadın Yarbay, evinde başından vurulmuş olarak bulundu.

Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nden emekli ve İstanbul'daki bir üniversitede öğretim görevlisi olarak görev yapan Sağlık Yarbay Mine Demet Güngör, evinde başından vurulmuş olarak ölü bulundu.  Kadıköy'de meydana gelen olayda talihsiz kadının evine gidern kızı, 15 Temmuz askeri darbe girişiminin ardından kapatılarak eğitim hastahanesi haline getirilen GATA'da Başhemşire Sağlık Yarbay olarak görev yapmış ve emekli olmuş annesini kanlar içerisinde başından vurulmuş halde buldu.

Annesini o halde gördükten sonra çığlık atan kızının yardımına koşan komşuların haber vermesiyle beraber olay yerine gelen polisler talihsiz kadının intihar ettiği ihtimali üzerinde dururken, olayın şüpheli bulunmasıyla beraber çok yönlü soruşturma başlatıldı. Demet Güngör’ün ilişkilerini araştıran polis, eski sevgilisinin kıskançlık nedeniyle emekli yarbayı tehdit ettiği yönünde bilgilere ulaştı. Güngör’ün bu tehditlerden bunalarak intihar ettiğini değerlendiren polisin, eski sevgilinin ifadesine başvuracağı belirtildi. Olayda kullanılan silah, incelenmek üzere laboratuvara gönderildi. İlk incelemede intihar ihtimali ağırlık kazanırken, olayı şüpheli bulan polis çok yönlü soruşturma başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.