GastroFest 5 yaşında!

GastroFest 5 yaşında!

İzmir GastroFest, beşinci yılında ‘Geleceğe Miras II: Tatlı ve Tuzlu Su Kaynaklarımız’ temasıyla su rezervleri ve deniz yaşamı konusunu gündeme getiriyor.

Gastronomi dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiren İzmir’in ilk gastronomi festivali İzmir GastroFest, birbirinden değerli isimleri ağırlıyacak. Bu yıl ‘Geleceğe Miras II: H2O Tatlı ve Tuzlu Sular’ temasıyla düzenlenecek İzmir GastroFest, denizlerimize ve su kaynaklarına yönelik toplumsal hoyratlığa dikkat çekecek.

Festivale katılan tüm ziyaretçiler, Od Urla, Amavi, Gia Urla, Seçkin Et, Muranos, Zai Yaşam, Kürkçü Dükkanı, Özsüt Select, Cartel, Deli Gibi, Ragyu Kasap, Hus, Nuup, Mezzaluna, Alliance, Feyz Çiftliği Gurme, Dedemin Bahçesi gibi ünlü markaların şefleri ile bir araya gelerek özel olarak hazırladıkları lezzetleri deneyimleyecekler. Claudio Chinali, Melih Demirel, Can Aras, Serkan Anavatan, Pelin Çakar Bingül daha birçok ünlü şefin konuk olacağı etkinlik programında söyleşiler, atölye çalışmaları ve su tadımları gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda Londra'nın ünlü Darjeeling Express restoranının sahibi ve şefi, Business Insider, Vogue ve Evening Standard gibi birçok dergi ve gazete tarafından yeme-içme dünyasının en etkileyici kişileri arasında yer alan Asma Khan, Fransa Ocean Lab kurucusu oşinograf Nicholas Jouannesu, WWF Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nafız Karadere, görsel sanatçı ve küratör Barbara Anna Husar, yemek kültürü araştırmacısı Gamze İneceli, bağımsız belgeselci Priya Thuvassery ve TÜSEDAD Yönetim Kurulu Başkanı Sencer Solakoğlu festivalin ana konuşmacıları arasında yer alacak.

1665145500-5-zmir-gastrofest-2022.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.