'Gayrimeşru kızlarınızla seks yapabilirsiniz!'

'Gayrimeşru kızlarınızla seks yapabilirsiniz!'

Mısırlı Selefi vaiz, İslam'ın erkeklerin gayri meşru kızlarıyla seks yapmalarına ve evlenmelerine izin verdiğini ileri sürdü. Dünyanın dört bir yanından tepkiler büyüyor.

Mazen El Sersavi ünlü Müslüman bilim adamı İmam El-Şafi'nin sözlerine atıfta bulunarak, gayri meşru kızların resmi olarak atalarına atfedilmediği için onlarla evlenmelerinde sakınca olmadığını belirtti. 

Sersavi'nin viral hale gelen videosundaki iddiaları ve yorumlarına eleştiri yağdı. Videoda El Sersavi, İmam Şefi'nin erkeklerin evlilik dışı doğan kendi kızlarıyla evlenebileceğini söylediğini ileri sürdü. El Sersavi, zina ilişkisi içinde doğan bir kızın o babanın 'gerçekten kızı olmadığını' o yüzden babanın da kızıyla seks yapabileceğini iddia etti.
 --3171838.jpeg
El-Sersavi'nin mantığına göre, bir adam karısı olmayan bir kadını hamile bırakırsa, zina işleminin sonucu olarak doğan çocuk teknik olarak o erkeğin çocuğu değildir.
 
Prestijli Mısır El-Azhar Üniversitesi'nde öğretmenlik yapan El-Sersavi'nin skandal sözleri sarfettiği video 2012'de çekilmiş fakat video yeniden gündeme geldi ve büyük bir öfke patlamasına neden oldu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.