Gazete Karşıyaka’nın 193. sayısı okuyucuyla buluştu

Gazete Karşıyaka’nın 193. sayısı okuyucuyla buluştu

Sanattan spora, kent tarihinden yerel ve ulusal gündeme uzanan içeriğiyle ilgi gören Gazete Karşıyaka’nın 193. sayısı okuyucuyla buluştu.

Karşıyaka Belediyesi tarafından, Başkan Dr. Cemil Tugay’ın kent belleğine ve kültürüne katkı sunma hedefi doğrultusunda 8 Mayıs 2020 tarihinde haftalık olarak yayımlanmaya başlanan Gazete Karşıyaka 193. sayıya ulaştı. Her hafta salı günü yayınlanan ve ücretsiz olarak dağıtılan gazete, hem her alana dokunan nitelikli ve zengin içeriği hem de alanında uzman yazarlarıyla fark yaratarak ilgiyle takip ediliyor.

HEM GÜNCELİ AKTARIYOR HEM DE GEÇMİŞE IŞIK TUTUYOR

Karşıyaka Belediyesi’nin alanında uzman personelleri tarafından hazırlanan Gazete Karşıyaka’da bilim, sahne sanatları, farklı spor dalları ve daha pek çok alanda kentin yetiştirdiği değerlere ilişkin özel haberlere, röportaj ve söyleşilere yer veriliyor. 7’den 70’e her yaştan örnek kentlilerin, başarılı girişimcilerin, sevilen esnaf ve simaların hikayeleri sayfalara taşınıyor. Karşıyaka’nın geçmişine ışık tutan içerikler yayımlanıyor. Halkın bilgi sahibi olması ve faydalanabilmesi adına, hizmet ve etkinlik duyuruları yapılıyor.

Ekonomi, eğitim, sağlık, çevre gibi alanlardaki haberlerle hem gündemin nabzı tutuluyor hem de yaşanan sorunlara dikkat çekiliyor. Yerel ve ulusal ölçekteki spor, kültür-sanat sayfaları ile bulmaca sayfası da her hafta okuyuculara sunuluyor. Ayrıca, basılı gazetenin yanında gkabone35@gmail.com adresinden ücretsiz abonelik talebinde bulunan vatandaşların e-posta adreslerine her hafta gazetenin internet formatı gönderiliyor.

KÖŞE YAZILARIYLA FARKINDALIK YARATIYOR

Gazete Karşıyaka’nın farklı alanlarda uzman olan yazarları kaleme aldıkları yazılarla farklı konularda bilgi ve deneyimlerini kendi köşelerine taşıyarak okuyucuya ulaştırıyor. Birbirinden değerli yazarlar Yüksel Ünal, Şirin Yörük, Can Yücel, Recai Şeyhoğlu, Yavuz Özmakas, Hasan Topal, Fügen Gülgör Algıer, Dr. Yılmaz Bay, Prof. Dr. Nurettin Demir, Nurten Akyazılılar, Cem Zeren, Suavi Yardımoğlu, Cenk Karslı ve Yücel Çağatay da köşe yazılarıyla Karşıyakalılar ile buluşmaya ve halkın gazetesine değer katmaya devam ediyor.

1-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.