Gazeteci İsmail Küçükkaya'dan AK Parti İzmir adayına ilişkin önemli açıklama

Gazeteci İsmail Küçükkaya'dan AK Parti İzmir adayına ilişkin önemli açıklama

Gazeteci İsmail Küçükkaya, siyaset kulislerinde; AK Parti'nin İzmir adaylığı için Eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın konuşulduğunu söyledi.

MEDYA EGE - 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler yaklaşırken belediyeler de adaylarını açıklamaya başladı. Bu noktada İzmir'de adaylık tartışmaları devam ederken AK Parti'den İzmir Büyükşehir Belediyesi için kimin aday olacağı ise henüz açıklanmadı.

Halk Tv'de yayınlanan programında konuya yer veren Gazeteci İsmail Küçükkaya, siyaset kulislerinde adaylık için Hamza Dağ dışında iki ismin konuşulduğunu ifade etti. Eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın bu isimler arasında yer aldığını vurgulayan Küçükkaya, "İzmir'de iktidarın adayı henüz belli değil. Orada teşkilatlardan sorumlu Hamza Dağ ismi önde. Bunun dışında İzmirliler'e anketlerde Bekir Pakdemirli'nin adını sormuşlar. Çok şaşırdım buna. Heralde CHP çok ister Pakdemirli'nin adını. Tarım Bakanlığı'nda çok yıpranmıştı. Hatırlar mısınız, gelmiş geçmiş en kötü, en başarısız Tarım Bakanı olarak açıklanmıştı Pakdemirli. Bide bir kadın aday olarak Ceyda Çankırı ismi üzerinde durulmaktaymış" ifadelerini kullandı.

0x0-ak-partili-ceyda-bolunmez-cankiridan-izmirdeki-su-zamlarina-tepki-izmirliler-bu-zamli-faturayi-chp-yonetimine-1685097717386.jpg

2785863.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.