Gazeteci Keskin, Yenigün Gazetesi kadrosuna katıldı

Gazeteci Keskin, Yenigün Gazetesi kadrosuna katıldı

İzmir basının deneyimli gazetecilerinden, Sinan Keskin mesleğine Yenigün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olarak devam edecek.

İzmir basının deneyimli gazetecilerinden, İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi Üyesi Sinan Keskin, Yenigün Gazetesi kadrosuna katıldı. Keskin, Yenigün Gazetesi’nde Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olarak görev aldı.

Sinan Keskin, 1978'de Sivas'ın Gürün ilçesinde doğdu. Meslek hayatına 2000 yılında Yeni Asır Gazetesi'nde muhabir olarak başladı. Sonra sırasıyla Günebakan Gazetesi'nde, Haber Ekspres Gazetesi'nde ve NTV İzmir Bürosu'nda muhabir olarak görev yaptı. Keskin, 2006-2008 yılları arasında zeytin / zeytinyağı sektörüne yönelik Z&Z Akdeniz Kültürü Dergisi'ni yayımladı. 2009-2016 yılları arasında özel bir şirkette basın danışmanlığı görevinde bulundu. Kısa süre bir PR ajansında editörlük yapan Keskin, Nisan 2018'den Kasım 2022’ye kadar Dokuz Eylül Gazetesi'nde muhabir, Haber Müdürü ve son olarak Yayın Koordinatörü görevlerinde bulundu.

e8d8610f-97c1-4afb-ad74-a96a401a665c.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.