Gazeteci Şeyda Burcu İkiz, Medicana'da! 

Gazeteci Şeyda Burcu İkiz, Medicana'da! 

Gazeteci Şeyda Burcu İkiz, Medicana International İzmir Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

Mesleğe 1998 yılında İhlas Haber Ajansı'nda polis - adliye muhabiri olarak başlayan Şeyda Burcu İkiz, Sabah Gazetesi, Ege Tv, Kanaltürk Televizyonu gibi pek çok basın kuruluşunda görev aldı. Başarılı haberlerin ve sayısız canlı yayının altına imza atan İkiz, katıldığı gazetecilik yarışmalarından çok sayıda ödülle döndü. 

2016 yılında Milli Eğitim Bakanlığı ve Avrupa Birliği tarafıdan organize edilen Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Geliştirme Projesi'nde İletişim Uzmanı olarak görev yapan İkiz, pilot olarak belirlenen 10 şehirde projenin kamuoyuna duyurulmasında önemli görevler üstlendi.  Sonrasında Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları'nda Kurumsal İletişim Yöneticisi ve son olarak İstanbul Tekniik Üniversitesi (İTÜ) Geliştirme Vakfı Okullarında Kurumsal İletişim Koordinatörü olarak görev yapan Şeyda Burcu İkiz, Şubat 2020 tarihinde bu görevinden kendi isteği ile ayrıldı. 

Şeyda Burcu İkiz, sağlık sektöründe yaptığı önemli yatırımlarla adını duyuran ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi sıralamasında yer alan Medicana Sağlık Grubu'nun İzmir'de Eylül ayında hasta kabulüne başlaması planlanan Medicana International İzmir Hastanesi'nin Kurumsal İletişim Müdürü olarak yeni görevine başladı. 

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Şeyda Burcu İkiz, İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyesidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.