Gazeteci Tahsin Tuna'nın Mutlu Günü

Gazeteci Tahsin Tuna'nın Mutlu Günü

Bergamalı gazeteci Tahsin Tuna'nın ilk göz ağrısı kızı Hale Tuna ile  Kütahya Dumlupınar'dan Ahmet Ünal ile dünya evine girerek ömür boyu mutluluğa adım attılar.

Kız evi olarak Bergamalı gazeteci Tahsin Tuna İle  oğlan evi olarakta dünürü Ayhan Ünal'ın  Asklepion Resteorattta  gerçekleştirdikelri  düğün törenin de dünya evine giren Hale Tuna ile Ahmet Ahmet Ünal Çiftinin düğünler eğlecenin ötesinde adeta şölen gibiydi.

Düğün gecesinde Ege yöresinin güzel oyun havalarıne bir de Kütajyalı gençlerin kaşık havası oyunları eklenince düğün adeta eğlencede  şölene dönüştü. Düğüne katılan davetliler,  iki ayrı yörenin oyunlarıyla   kedilerini adeta bir festivalde hissederek gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

  Genç çiftlerin düğününü Siyasi partiler, Odalar ve değişik  işletmelerin çelekleri süslerken, Aliağalı İşadamı dost ve arkadaş canlısı Aydın Şimşek, Nadir Gergin,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kiraz Anadolu Endüstri Meslek lisesi Müdürü Ayhan Kuzu, Gazeteci Meslektaşı Mehmet Ezgi,  Faruk İlker Devlet Hastanesi Müdür Yardıcısı  Şenol Çakı, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Mahire Bıçakçı, Ak Parti eski İlçe Başkanı Mustafa Durmaz,  İlçenin, Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Dulgar, MHP eski İlçe Başkanı Özkan Karadiken, Bergamalı ünlü reklam yıldızı Sibel Baybek, gazeteci Osman Babacan  gibi isimler gazeteci Tahsin Tuna'nın bu güzel günde mutluluğunu paylaştılar.

Gazeteci Tahsin Tuna yaptığı açıklamasında Düğüne katılan ve mazeretleri dolayısıyla katılamayan her kese teşekkür ederken açıklamasında Bu tür  merasimlerde  çok önemli bir şeyi fark ettim. Bu benim ilk düğünüm dü Kimin daha  dost ve bana yakın  ve yanımda yer aldığını  bu güzel günde görmüş oldum. En yakın meslektaşlarımın  düğüne gelmemelerine ise çok üzüldüm" dedi.

123-008.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.