"Gazetecilik dünyanın en önemli mesleklerinden biri!"

"Gazetecilik dünyanın en önemli mesleklerinden biri!"

MHP İzmir il Başkanlığı Basın, Medya ve Tanıtımdan sorumlu il başkan yardımcısı Serdar Seçgin’in 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü kutlama mesajı paylaştı.

Dünyanın en önemli meslekleriden biri olduğunu vurgulayan Seçgin, mesajında şunları söyledi:

Kamuoyuna haber ve bilgi akışını zamanında ve tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunlara ayna tutmak için gece gündüz demeden, zaman zaman çok zor şartlar altında çalışan gazetecilerimiz dünyanın en önemli mesleklerinden birini  icra etmektedir.


Gazetecilik; Bilgi birikimi ve yeteneğin harmanlandığı kutsal mesleklerin başında gelmektedir. Toplumun gözü, kulağı, sesi olan; Vatandaşlarımızın haber alma hakları adına cefakarca ve fedakarca çalışan basın mensuplarımız aynı zamanda demokrasimizin ve ifade hürriyetinin vazgeçilmez bir unsurudur.


21 Ekim 1860 tarihinde Agah E fendi ve İbrahim Şinasi tarafından ilk  özel fikir gazetesi olan Tercüman-ı Ahval’ın yayınlanmasıyla başlayan ve o günden bugüne haber alma özgürlüğümüz adına tüm güçleriyle çaba sarf eden tüm gazetecilerin  21 Ekim Gazeteci Bayramlarını en samimi duygularımla kutlar, mesleki çalışmalarında başarılar dilerim.
Sevgi ve saygılar sunarım.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.