Gaziantep mutfağını Çeşme’ye taşınacak

Gaziantep mutfağını Çeşme’ye taşınacak

Çeşme Altın Yunus bu yazın son etkinliği olan “Gaziantep Tadım Gecesi Etkinliği” ile birbirinden lezzetli yemekleri Baküs Luna Lounge’ta ay ışığı altında lezzet tutkunları ile buluşturulacak.

Her yaz birbirinden farklı etkinliklerle misafirlerinin tatillerine renk katan Çeşme Altın Yunus bu yazın son etkinliği olan “Gaziantep Tadım Gecesi Etkinliği” ile birbirinden lezzetli yemekleri Baküs Luna Lounge’ta ay ışığı altında lezzet tutkunları ile buluşturulacak. Yaklaşık 500 farklı yemek türünü içinde barındıran eşsiz lezzetlerin sunulduğu Gaziantep mutfağını Çeşme’ye taşınacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin mutfak koordinatörlüğünü yürüten ve yine belediye tarafından kurulan Mutfak Sanatları Merkezi’nin işletmesini üstlenen Şef Doğa Çitçi’nin sunacağı başlangıçlar arasında Reyhanlı Soğuk Ayran Aşı Çorbası, Tadım Tabağı, Haşlama İçli Köfte, Sumak Sorbe Elmalı Ekşili Taraklık ve daha pek çok lezzetle renklenen bu gastronomik yolculuk Kesme Dondurmalı Dolangel Tatlısı ile noktalanacak.

sef-doga-citci--gaziantep-mutfagi.jpg

23 Ağustos Cuma günü organize edilecek gastronomi haftası etkinliğinde Şef Doğa Çitçi, Baküs Luna Lounge’ta Gaziantep tatları ile 23 Ağustos akşamına damgasını vuracak. Gastronomi Haftası kapsamında mekanlara geçici menülerle renk  katan “pop-up” mutfağı ile Gaziantep lezzetleri Marina Cafe& Bar’da 24 Ağustos’ta misafirlerin beğenisine sunulacak.

Altın Yunus Gastronomi Haftası boyunca, Altın Yunus şeflerinin özenle hazırladığ Gaziantep mutfağına ait özel lezzetler zengin “açık büfe”de misafirlerin tatiline daha fazla lezzet katacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.