Gaziemir 29 Ekim'i Suavi'yle Kutladı

Gaziemir 29 Ekim'i Suavi'yle Kutladı

Gaziemirliler Cumhuriyet Bayramını Suavi ile kutladı.

Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet kortejinde 5 bin kişi yürüdü. Kortejden sonra sahne alan Suavi ile coşan on binlerce Gaziemirli, “Cumhuriyetin bekçisiyiz” diye haykırdı


Gaziemir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediği özel kutlama programında tek yürek olan vatandaşlar, “Cumhuriyetin bekçisiyiz” diye haykırdı. Cumhuriyet Korteji ile başlayan kutlama programı, festival alanındaki Suavi Konseri ile devam etti. Yaklaşık 5 bin kişinin Türk bayrakları ve meşalelerle Türkan Saylan Caddesi’nden yürüdüğü kortejin sona erdiği festival alanında kalabalık 10 bini buldu. Türk bayrakları ve meşalelerle yürüyen kalabalığın marşlarla artan coşkusu Suavi’nin muhteşem konseriyle zirveye ulaştı.
    
Suavi’den harika konser
CHP Parti Meclisi Üyesi Özkan Yıldız, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Gaziemir Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği Başkanı Birsen Şenol, kadın ve gençlik kolları üyeleri, belediye meclisi üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bisiklet ve araç tutkunları, izci, halk dansları ve tiyatro topluluklarının katıldığı geceye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Özel gecede verdiği konserle hayranlarının kalbini bir kez daha fetheden Suavi, “Cumhuriyet’in temel dinamiklerine dinamit koyanları kınıyorum. Çocuklarımız için mutlu dünya, Cumhuriyet’le dolu bir dünya diliyorum. Beni bu özel günde Cumhuriyet kenti Gaziemir’de ağırlayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’ taşekkür ediyorum” diye konuştu. Suavi’nin performansıyla göz kamaştırdığı gece, seyircilerin hep bir ağızdan söylediği 10. Yıl Marşı’yla sona erdi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.