Gaziemir Ardıçlı Parkı'nın yenileme çalışmalarında sona gelindi

Gaziemir Ardıçlı Parkı'nın yenileme çalışmalarında sona gelindi

Gaziemir Belediyesi Ardıçlı Parkı'ndaki yenileme çalışmaları, hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Halil Arda, yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldığını ifade etti.

MEDYA EGE - Gaziemir Belediyesi'nin, park ve yeşil alanlarda yürüttüğü çalışmalar kapsamında 2 bin 960 metrekare büyüklüğündeki Ardıçlı Parkı, baştan sona yenileniyor.

Irmak Mahallesi'nde Ardıçlı Park'ı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve çalışmalarda sona yaklaşıldığını belirten Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda sosyal medya hesabından, gerçekleştirilen çalışmalarda gelinen aşamayı gösteren paylaşımına; "Çalışmalarında sona yaklaştığımız Ardıçlı Park'ta ekibimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Şimdiden çok güzel görünüyor" notunu düştü.

Yenileme çalışmalarının ardından park, daha işlevsel hale gelerek yurttaşların ihtiyaçlarına cevap verecek.

gf31sxmxcaalz2f.jpg

ARDIÇLI PARKI'NDA NELER OLACAK?

Irmak Mahallesi’ndeki 2 bin 960 metrekare büyüklüğündeki Ardıçlı Parkı, yenileme çalışmalarının ardından daha işlevsel bir yapı kazandırılarak bölgede yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarına karşılık verecek. Parktaki mevcut zeytin ağaçları da korunarak yenileme projesi hazırlanan parkta, yürüyüş parkuru oluşturulacak, eskiyen bankların yerine modern oturma grupları konulacak. Parktaki çocuk oyun alanı büyütülerek çocukların güvenli bir ortamda oynayabilmeleri için zemini kauçukla kaplanacak. Zemin çalışmaları tamamlandıktan sonra oyun gruplarının montajı yapılacak. Parkta, can dostlar için de özel bir alan yaratılacak. Hayvanlar için ayrılan bu özel alanın etrafı çevrilerek güvenli bir ortamda oynamaları sağlanacak.

1-1.jpg

gf31sxkwsaeksan.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.