Gaziemir Belediyesi çocukları cinsel istismardan korunma konusunda bilgilendiriyor

Gaziemir Belediyesi çocukları cinsel istismardan korunma konusunda bilgilendiriyor

Gaziemir Belediyesi, 5-6 yaş arası tüm çocukları, çocukların cinsel istismardan korunmalarına yönelik olarak düzenlenen 'Mika ile Kendimi Korumayı Öğreniyorum' başlıklı eğitim programına davet ediyor.

MEDYA EGE - Gaziemir Belediyesi, çocukların cinsel istismardan korunma konusunda bilgilendirilmesi ve gerekli becerileri kazanmaları amacıyla, 'Mika ile Kendimi Korumayı Öğreniyorum' başlıklı bir eğitim programı düzenliyor.

26 temmuz çarşamba günü saat 18.30'da ebeveyn oturumunun yapılacağı programda, çocuklar için 1.oturum 28 temmuz cuma günü 10.00 - 11.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

5 haftalık programda, her oturum 45 dakika sürecek. Programa göre; ilk hafta, Mika ile tanışma ve duygular konusu işlenecek olup ebeveyn bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek. 2.haftada, bedenimiz ve özel bölgelerimiz konusu ele alınacak. Programın 3.haftasında, iyi/kötü dokunuşları ayırt etme ve doğru tepki biçimlerini öğrenme konusuna yer verilecek. 4.haftada, iyi sır/kötü sır ayrımı ve yapılması gerekenlerin anlatılacağı programın son haftasında ise tüm modüllerin tekrarı yapılacak.

Detaylı bilgi ve kayıt için; Sarnıç Toplum Merkezi (Fatih Mahallesi 1126 sokak no:3/A Sarnıç/Gaziemir) adresinden ya da 0232 999 0 251 (Dahili: 1205/1206/1207/1208)numaralı hattan yararlanılabiliyor.
Gaziemir Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan paylaşımda, "5 - 6 yaş arası çocuklarımızı Mika ile Kendimi Korumayı Öğreniyorum Eğitim Programı'na davet ediyoruz. Bilgi ve ve kayıt için Sarnıç Toplum Merkezi'ne ulaşabilirsiniz" denildi.

f1znkjewiaexked.jpg

f1znkzrxwaaesdk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.