Gaziemir Belediyesi diyetisyen hizmetiyle fark yaratıyor

Gaziemir Belediyesi diyetisyen hizmetiyle fark yaratıyor

Gaziemir Belediyesi’nin sağlık hizmetleri kapsamında sunduğu Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı’yla yurttaşlar fazla kilolarından ve hastalıklardan kurtuluyor, sağlıklı bir yaşam sürüyor.

MEDYA EGE - Gaziemir Belediyesi bünyesinde vatandaşlara sunulan diyetisyen hizmeti devam ediyor. Sağlıklı bir yaşam sürmek amacıyla pek çok vatandaşın başvurduğu hizmetten olumlu dönüşler ve sonuçlar alınıyor.

SAĞLIKLI BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIĞI HİZMETİ

Gaziemir Belediyesi’nin, yurttaşların bedensel, ruhsal ve sosyal açıdan daha güçlü olmaları için verdiği sağlık hizmetlerinden her yıl binlerce kişi faydalanıyor. Belediyenin sağlık alanındaki çalışmalarından biri olan Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Hizmeti ile Gaziemir’de yaşayan vatandaşların yanlış beslenme alışkanlıkları saptanıyor, yetersiz ve dengesiz beslenmenin yol açtığı sağlık sorunlarına karşı önlemler alınıyor. Sağlık Köyü’ndeki merkezde, destek isteyen yurttaşlara sağlık hizmeti veren diyetisyen, Evde Hasta ve Yaşlı Bakım ekibinin belirlediği hastaları, evlerinde tedavi ediyor. Hizmet kapsamında hastalara özel diyet programları hazırlanıyor, hastalar sürekli takip ediliyor. Sağlıklı ve ekonomik beslenme yöntemleri konusunda eğitimlerin de verildiği diyetisyen hizmeti kapsamında, Nisan 2019’dan bu yana 629 hastaya evlerinde, 4 bin 443 kişiye de merkezde hizmet verildi.

Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı’ndan yararlanmak isteyenler 0232 999 0 112-1853 numaralı telefonu arayarak randevu alabiliyor.

saglikli-beslenme-ve-diyet-danismanligi-hizmeti-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.