Gaziemir Belediyesi diyetisyen hizmetiyle fark yaratıyor

Gaziemir Belediyesi diyetisyen hizmetiyle fark yaratıyor

Gaziemir Belediyesi, bünyesinde verdiği diyetisyen hizmetiyle sağlıklı bir hayat sürmek isteyen vatandaşlara şifa oluyor.

MEDYA EGE - Gaziemir Belediyesi bünyesinde vatandaşlara sunulan diyetisyen hizmeti devam ediyor. Sağlıklı bir yaşam sürmek amacıyla pek çok vatandaşın başvurduğu hizmetten olumlu dönüşler ve sonuçlar alınıyor.

Sosyal medya hesabından verilen hizmete ilişkin bir video paylaşan Belediye Başkanı Halil Arda, paylaşımına; "Diyetisyen hizmetimizle de her zaman Gaziemirlilerin yanındayız... " notunu düştü.

SAĞLIKLI BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIĞI HİZMETİ

Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Hizmeti ile Gaziemir’de yaşayan vatandaşların yanlış beslenme alışkanlıkları saptanıyor, yetersiz ve dengesiz beslenmenin yol açtığı sağlık sorunlarına karşı önlemler alınıyor. Evde Bakım ekibiyle birlikte desteğe ihtiyaç duyan vatandaşları evlerinde tedavi eden diyetisyen, isteyenlere merkezde de danışmanlık hizmeti veriyor. Diyetisyen hizmeti kapsamında hastalara özel diyet programları hazırlanıyor, hastalar sürekli takip ediliyor. Diyetisyen hizmeti kapsamında sağlıklı ve ekonomik beslenme yöntemleri konusunda eğitimler de veriliyor.

Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı’ndan yararlanmak isteyenler 0232 999 0 112-1853 numaralı telefonu arayarak randevu alabiliyor.

dd12497dcc404f21e911fcac737590c85e774602d8001c88de4994a1b06ed0a8.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.