Gaziemir Belediyesi, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor

Gaziemir Belediyesi, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor

Gaziemir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada engelli vatandaşların kamu ve özel kuruluşlara ücretsiz ulaşımı sağlandığına dikkat çekildi.

MEDYA EGE - Sosyal belediyecilik çalışmaları ile vatandaşların günlük yaşamına katkıda bulunan Gaziemir Belediyesi, engelli vatandaşlara yönelik de kolaylıklar sağlıyor.123412834-1674469726.jpg

Belediye tarafından yapılan açıklamada "İlçemizde ikamet eden ve engelli raporu olan vatandaşlarımızın, özel donanımlı araçlarımız ile hastane, kamu ve özel kuruluşlara ücretsiz ve güvenli bir şekilde nakilleri sağlanmaktadır" cümleleri ile engelli vatandaşlara ulaşım hizmeti verildiğine dikkat çekildi.

engelli-hasta-araci-1.jpg

Gaziemir Belediyesi, bu kapsamda özel asansör donanımlı Engelli Hasta Aracı ile ortopedik engelli bireyler ile yarı mobil durumdaki yurttaşların sağlık kuruluşları başta olmak üzere gitmek istedikleri noktalara ulaşması sağlanıyor. Bu hizmet kapsamında kanser tedavisi gören hastalara da ulaşım desteği veriliyor. Kemoterapi, radyoterapi, fizik tedavi ya da diyaliz tedavisi gören hastaların sağlık kuruluşlarına ulaşması sağlanıyor. Ekipler, muayene işleminin ardından hastaları tekrar evlerine bırakıyor.
Engelli Hasta Aracı Hizmeti’nden yararlanmak isteyenler 999 0 251 dahili 1853 ve 999 0 112 numaralı telefonlardan randevu oluşturabiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.