Gaziemir Belediyesi Gençlik Merkezi hızla yükseliyor

Gaziemir Belediyesi Gençlik Merkezi hızla yükseliyor

Gaziemir Belediyesi'nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde hayata geçireceği Gaziemir Gençlik Merkezi'nin inşası hızla yükseliyor.

MEDYA EGE - Gençlere yönelik hizmetlere büyük önem veren ve bu doğrultuda önemli çalışmalara imza atan Gaziemir Belediyesi'nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığında hayata geçireceği Gaziemir Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor.

Yaklaşık 6,5 milyon liralık yatırımla projelendirilen merkezin yakın zamanda açılması planlanırken 24 saat boyunca hizmet vermesi bekleniyor. Gençlerin kişisel ve entelektüel gelişimlerini desteklemenin yanı sıra beceri kazanmalarına katkı sunacak olan merkeze ilişkin sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yapan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, açıklamasında Gaziemirli gençler için yapılan merkezin çok yakında açılacağı mesajını verdi.

f85oavfxkaecumn.jpg

GENÇLİK MERKEZİNDE NELER VAR?

Gençleri sosyal ve kültürel yönden desteklemek için hayata geçirilen 5 kat yüksekliğindeki merkezin kaba inşaat aşaması tamamlandı. 3 bin metrekare kapalı alana sahip merkezde, yabancı dil eğitimi derslikleri, robotik kodlama, e-spor, sanal gerçeklik odası, kütüphane, laboratuvar ve sesli-sesiz çalışma birimleri olacak. Zengin basılı kaynaklarıyla kütüphane ve yabancı dil eğitimleri için kullanılacak dersliklerin olduğu ikinci katta bir de revir yer alacak.

gaziemirgenclikmerk23.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.