Gaziemir Belediyesi iş arayan vatandaşları iş verenle buluşturacak

Gaziemir Belediyesi iş arayan vatandaşları iş verenle buluşturacak

CV Bank aracılığıyla iş arayan vatandaşlar ile personel arayan firmalar arasında köprü görevi gören Gaziemir Belediyesi, toplu iş görüşmesi düzenleyecek.

MEDYA EGE - CV Bank biriminde verdiği hizmetle iş arayan vatandaşlar ile personel arayan firmalar arasında köprü görevi gören Gaziemir Belediyesi, her ay ortalama 70 kişinin iş sahibi olmasını sağlıyor.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Optimum Alışveriş Merkezi’nde faaliyet gösteren SitePlus firması iş birliğinde toplu iş görüşmesi düzenleneceği duyuruldu.

Toplu iş görüşmesi, 13 Aralık Çarşamba, saat 10.00'da Gaziemir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.

İşveren ile iş arayan yurttaşları kolaylıkla buluşturuyor olması sayesinde CV Bank, yoğun ilgi görüyor. Toplu iş görüşmeleri de düzenleyen CV Bank birimi, bu görüşmelerde firmaların insan kaynakları uzmanları ile öz geçmişleri, işletmelerin koşullarına uygun olan bireyleri bir araya getiriyor. Yapılan mülakatlar sonucunda istenilen özellikleri taşıyanlar işe alınıyor. CV Bank, her ay ortalama 70 kişinin yeni bir işe kavuşmasını sağlıyor.

cv-bank-391-kadini-is-sahibi-yapti-4.webp

ÇEVRİM İÇİ HİZMET

CV Bank’ta öz geçmiş oluşturmak isteyen yurttaşlar, birimi ziyaret ederek ya da çevrim içi kayıt oluşturabiliyor. Bilgi çağının avantajlarıyla hizmette modernizasyon sağlayan birim, belediyenin mobil uygulaması ve e-belediye üzerinden hizmet veriyor. İş arayan vatandaşlar CV Bank’a Ios ve Android işletim sistemine sahip tabletleri ve cep telefonları aracılığıyla başvuru yapabiliyor. Vatandaşlar e-belediye ve mobil uygulamayı kullanarak yeni özgeçmiş kaydı oluşturabiliyor, sistemdeki mevcut özgeçmişini güncelleyebiliyor. Kolay bir şekilde özgeçmiş oluşturmayı sağlayan sistem, personel arayan firmaların da öz geçmiş sorgulamasına imkân tanıyor.

gbevt8lwkaetvd.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.