Gaziemir Belediyesi iş arayan ve işveren arasında köprü oluyor

Gaziemir Belediyesi iş arayan ve işveren arasında köprü oluyor

Gaziemir Belediyesi, vatandaşla firmalar arasında kurduğu istihdam köprüsüyle pek çok vatandaşa kazanç kapısı açıyor. Bu kapsamda belediyenin CV Bank Birimi ile Sofra Grup firması iş birliğinde toplu iş görüşmesi düzenlendi.

MEDYA EGE - Gaziemir Belediyesi, işverenler ile iş arayanlar arasında köprü olmaya devam ediyor. İşsizlik sorununun çözümüne katkı amacıyla oluşturulmuş olan CV Bank sayesinde firma, işletme ve holdinglerin insan kaynakları müdürleri ile işbirliği yaparak, personel ihtiyaçlarını karşılayan Gaziemir Belediyesi, bu kez de Sofra Grup firmasının çalışan arayışı için toplu iş görüşmesi gerçekleştirdi.

galnkicxyaa5bjj.jpg

Aşçı, aşçı yardımcısı, bulaşık personeli, temizlik personeli ve taşıma hizmetleri personeli olarak çalışmak isteyen vatandaşların katıldığı toplu iş görüşmesi, Gaziemir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı.

Belediyenin sosyal medya hesabından, görüşmeye ilişkin yapılan paylaşımda, "İşsizlikle mücadele eden yurttaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz. CV Bank birimimiz bugün düzenlediği toplu iş görüşmesinde, iş arayanlarla personel arayan Sofra Grup firmasını bir araya getirdi" ifadelerine yer verildi.

galnkiexuaeuxg0.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.