Gaziemir Belediyesi, Kadın Emeği Sergisi’nde yerini aldı

Gaziemir Belediyesi, Kadın Emeği Sergisi’nde yerini aldı

Kadın Emeği Sergisi ve Satış Pazarı’nda, Gaziemir Belediyesi Cumhuriyet Semtevleri kadın kursiyerleri ile Gaziemir Üretici Kadınlar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyelerinin ürünlerinin satışı yapılıyor.

Nilda Altın- Gaziemir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kadın Emeği Sergisi ve Satış Pazarı’nda yerini aldı. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda bulunan Gaziemir Belediyesi standını Belediye Başkanı Halil Arda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ziyaret etti.

fnas1wixsaqfhcn.jpg

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Cumhuriyet Semtevleri kadın kursiyerleri ile Gaziemir Üretici Kadınlar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyelerinin ürünlerinin satışı yapıldığı standa, tüm vatandaşları davet etti.

fnas3ynwyaatlxm.jpg

Başkan Arda, etkinliğe ilişkin paylaşımında "İzmir Büyükşehir Belediyemizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği Kadın Emeği Sergisi ve Satış Pazarı’nı, CHP Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka, İBB Başkanımız Tunç Soyer ile birlikte ziyaret ettik. Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen etkinlikte bulunan standımızda, Cumhuriyet Semtevlerimizin kadın kursiyerleri ile Gaziemir Üretici Kadınlar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyelerinin ürünlerinin satışı yapılıyor. Herkesi standımızı ziyaret ederek kadınlarımıza destek olmaya davet ediyorum." ifadelerine yer verdi.

fnas3zqx0aizgd2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.