Gaziemir Belediyesi Sağlıklı Yaş Alma Buluşmaları devam ediyor

Gaziemir Belediyesi Sağlıklı Yaş Alma Buluşmaları devam ediyor

Gaziemir Belediyesi ile Sağlıklı Yaşıyoruz iş birliğinde düzenlenen Sağlıklı Yaş Alma Buluşmaları devam ediyor.

MEDYA EGE - Gaziemir Belediyesi ile Sağlıklı Yaşıyoruz iş birliğinde düzenlenecek Sağlıklı Yaş Alma Buluşmalarında bu hafta obezite ve diyabet masaya yatırılacak.

Sağlıklı Yaşıyoruz kurucuları Nurçin Çağlar ve Okan Çağlar, Sağlıklı Yaşıyoruz Danışma Kurulu’ndan doktorlar ve diğer uzmanların yer aldığı buluşmalarda, vatandaşlar sağlıklı bir yaşam konusunda kapsamlı olarak bilgilendirilecek.

asd.jpg

İlki 19 Kasım’da düzenlenen ve her ayın ikinci pazar günü yapılacak toplantılar, 12 Mayıs’a kadar sürecek.

Bu hafta sonundaki buluşmada, ünlü Fonksiyonel Tıpçı Prof. Dr. Nazan Uysal Harzadın, diyabetin bir yaşam şekli sorununu olduğunu dinleyicilere aktaracak.

manset-kopya.jpg

Buluşmanın diğer konuşmacıları, Opr. Dr. Sultan Kaya Ünsan, Dr. Vahap Almasulu, Nurçin ve Okan Çağlar olacak.

Öte yandan, sağlık buluşmalarında Sindirim Sistemi Sağlığı, Obezite – Diyabet, Kalp ve Damar Sağlığı, Tiroid Sağlığı – Depresyon, Kanserden Korunma ve Mücadele, Menopozu Yönetme - Prostatı Koruma konuları işlenecek. Etkinliğe katılmak isteyenler ücretsiz davetiyeleri, Atatürk Kültür Merkezi’nden temin edebilecek.

Belediye Başkanı Halil Arda, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak vatandaşları hafta sonu gerçekleştirilecek Sağlıklı Yaş Alma Buluşmalarına davet etti. Başkan Arda paylaşımına "Tüm vatandaşlarımızı 14 Ocak Pazar günü saat 13:00 - 17:00 saatlerinde Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi’ne obezite ve diyabet hakkında merak ettiklerini sormaya bekliyoruz" notunu düştü.

gdzi5j4xaaanihl.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.