Gaziemir Belediyesi yoksullukla mücadeleye dikkat çekti

Gaziemir Belediyesi yoksullukla mücadeleye dikkat çekti

Gaziemir Belediyesi, Dünya Yoksullukla Mücadele Gününde Sosyal Market'e dikkat çekti.

MEDYA EGE- Birleşmiş Milletler'in, 1992 yılında, dünyadaki yoksulluğa işaret etmek ve yoksulluğu bitirmek amacıyla belirlediği Dünya Yoksullukla Mücadele Günü nedeniyle Gaziemir Belediyesi, Sosyal Market Projesine dikkat çekti.

gaziemir-in-iyilik-kapisi-sosyal-market-2-yas-15189803-amp.jpg

Belediye tarafından yapılan açıklamada "Ülkemizde 22,5 milyon yurttaş açlık ve yoksulluk sınırı altında yaşıyor. 2020 yılında başladığımız Sosyal Market projemiz ile dezavantajlı yurttaşlarımızın günlük tüketim maddelerine erişimini ücretsiz sağlıyoruz. Yoksulluğun olmadığı, birlik içinde mutlu bir Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

gaziemir-in-iyilik-merkezi-sosyal-market-1-ya-14358414-amp.jpg

Gaziemir Belediyesi Sosyal Market'i, ilçede yaşayan dezavantajlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılanmasına yardımcı olmak amacıyla hizmet veriyor. Proje ile, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşılarak, sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygusunu güçlendirilerek şeffaf bir yapı sunuluyor.
Atıfbey Mahallesi Kapalı Pazar Yeri altında 250 metrekarelik bir alana kurulan süper market görünümündeki mağazada gıdadan, temizlik malzemesine, giyim eşyasından kırtasiyeye kadar yaklaşık 60 çeşit ürün ile hizmet veriliyor.

140u56grgkrt15-x750.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.