Gaziemir Belediyesi'nden çağrı: Gelin hep birlikte dünyamızı koruyalım

Gaziemir Belediyesi'nden çağrı: Gelin hep birlikte dünyamızı koruyalım

Geri dönüşebilen atıkların tekrar ekonomik değere dönüştürülmesi için çalışmalarını sürdüren Gaziemir Belediyesi, yurttaşların evsel atıklar(çöpler) dışındaki atıklarını ayrı toplayarak geri dönüşüm endüstrisine kazandırıyor.

MEDYA EGE - Sıfır atık hedefiyle çalışmalarını sürdüren Gaziemir Belediyesi, ilçenin birçok noktasına yerleştirdiği geri dönüşüm kumbaraları, işletmelere ve sitelere dağıttığı ambalaj atığı toplama kutularıyla ve Mobil Atık Getirme Merkezleri’yle geri dönüştürülebilir atıkların ekonomiye kazandırılmasını sağlıyor. Atıkların doğaya gitmesinin önüne geçmek amacıyla yeni bir çalışma yapan belediye, yurttaşların atıklarını kaynağında ayrıştırarak kolayca geri dönüşüm endüstrisine kazandırıyor.

Konuya ilişkin belediye tarafından yapılan açıklamada "Atıkları geri dönüşüm endüstrisine kazandırarak hem doğamızı hem de ülkemizin ekonomisini koruyoruz. Sizi de geri dönüşebilen atıklarınızı çöpten ayrı toplayıp Mobil Atık Getirme Noktalarımıza bırakmaya davet ediyoruz. Gelin hep birlikte dünyamızı koruyalım" cümleleri ile vatandaşlara geri dönüşüm çağrısı yapıldı.

f1subsdxwaegufs.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.